Reggel kincskereséssel indították a napot a párok, este pedig megírták a Nyerő Páros slágergyanús himnuszát

Tejszínhub

A párosok reggel több százezer forinttal bővíthették a nyereményalapjukat, amihez még csak el sem kellett hagyniuk a villát. A jóhangulatú kincskeresés után a „Szerelemtégla” nevű játék viszont rendesen próbára tette az idegeiket, de este lecsillapodtak a kedélyek, amikor közösen megírták a Nyerő Páros 7. évadának himnuszát.

 

 

Több mint 1,5 millió forintot keresett Curtis pár óra alatt

A párosok lehetőséget kaptak arra, hogy gyarapítsák a számlájukat, de ehhez fel kellett kutatniuk a kertben eldugott pénzkötegeket. Egymás kezét fogva kezdetét vette a kincskeresés, ahol Curtis és Judy teljesítettek a legjobban. „Ennél gyorsabban ennyi pénzt soha életemben nem kerestem” – mondta a rapper.

 

Jákli Mónika Sebestyén Balázzsal flörtölt álmában

A lányok tétrakása előtt Vastagné Domján Evelin elárulta Sebestyén Balázsnak, hogy Jákli Mónika vele szokott álmodni, ráadásul nem szereti, ahogy a műsorvezető megszólítja. „Ilyen közös álom után hagyjuk a Mónit, legyen Moncsi. Csak Gábor ne tudja meg, mert végem van!” – mondta nevetve Balázs.

 

„Nagyon erősen told, ezt szeretném érezni, amit most csinálsz!” – Sebestyén Balázs szerint Curtisék játéka félreérthető volt

A „Szerelemtégla” nevű játékban a párosoknak különböző színű és számú kockákból kellett egy „kígyót” építeniük, mindössze 15 perc alatt. A feladat teljesítése közben többeknek is pikáns megjegyzés hagyta el a száját, amit Sebestyén Balázs természetesen nem tudott szó nélkül hagyni. „Ha ajtó mögött hallom ezt a beszélgetés, egészen más jut eszembe” – mondta nevetve.

 

Sebestyén Balázs felbosszantotta Kabát Petit: A lila, az kutyáknak való

Sebestyén Balázs és játékmestere, Kabát Peti is próbára tették magukat a „Szerelemtégla” nevű játékban, ahol a műsorvezető nem bírta ki, hogy piszkálja egy kicsit Kabátot. „Normális vagy?!” – kiabálta dühösen a játékmester.

 

„Úgy érzem, hogy én megszűntem számára létezni” – Voksán Virágnak rosszul esett, hogy Laci nem koncentrált rá eléggé

„Nagyon rosszul esett az, hogy nem annyira foglalkozott velem” – mondta Voksán Virág. Rá is szólt Lacira, ami a többiek figyelmét sem kerülte el.

 

„Mikor megérzem a bányának a szagát, tudom jól, hogy ott lesz mindjárt Kabát” – megszületett a Nyerő Páros 7. évadának himnusza

A Nyerő Páros 7. évadának négy legjobb párosa egy közös dalt rakott össze Vastag Csaba és Curtis közreműködésével. „A produkció közben kiderült, hogy mindenki fontos tagja a kis mikro társadalmunknak” – vélekedett Vastag Csaba, aki bízik benne, hogy egyszer még kiadják a közös dalukat.

 

Fotókredit: RTL/Ágota Csaba

 

 

SOCIAL MEDIA