Nyerő páros: Kiestek, mégis maradtak

Tejszínhub

A Nyerő Páros tizedik játéka nemcsak az ellenfelek között, hanem a szerelmesek kapcsolatában is feszültséget szült. Voksán Virág például annyira megbántódott, hogy alig várta Laci bocsánatkérését. Vastagné Domján Evelin pedig biztatta férjét, hogy vállalja fel legérzékenyebb gyenge pontját a nyilvánosság előtt. Este eljött a harmadik szimpátiaszavazás ideje is, ahol az ész győzött a szív felett, de az elzárt levél közbeszólt.

 

Adásrészletek:

„Elválunk!” – a dühös Voksán Virág várta Laci bocsánatkérését

Mivel Valentényi Laci taktikusan gondolkozik, úgy érezte, hogy Voksán Virág nem a megfelelő játéknemet választotta számára: „Nem érted a lényegét ennek az egésznek” – panaszkodott Virágnak, aki nem hagyta magát, és egyből visszaszólt szerelmének. „Hagyd már abba, csináljad jól inkább!” – kiabálta a dj, aki várta, hogy párja bocsánatot kérjen tőle.

 

Vastag Csaba kénytelen volt elárulni gyenge pontját Evelin miatt: Én sem fogom meg, annyira érzékeny

A Nyerő Páros tizedik játéka rendesen kifogott Vastag Csabán. Habár többször is megcsinálta a feladatot, a harmadik próbálkozásnál kénytelen volt feladni a játékot. Evelin úgy érezte, a lányok szándékosan használták ki férje sebezhetőségét, a többiek azonban állították, hogy fogalmuk sem volt Csaba gyenge pontjáról.

 

„Olyan egyszerű, mint a barlangrajz” – Curtis elárulta véleményét Voksán Virágékról

Barnai Judit kifakadt a játék után, mert sehogy sem tudta túltenni magát Voksán Virág és Hrovatin Csenge viselkedésén. Curtis viszont próbálta megnyugtatni szerelmét: „Ezek az emberek nem a mi szintünk, engedd el, ők ilyen emberek!”

 

Taktikai szempontból Curtiséket szavazták ki Vastag Csabáékkal szemben a párok

A Nyerő Páros tizedik napján Vastag Csabáék és Curtisék kerültek a veszélyzónába. Boráros Gáborék kivételével mindenki taktikázott, és az erősebbnek titulált párost szavazták ki, hogy nagyobb esélyük legyen a győzelemre a későbbiekben.

 

Előzetes:

Zámbó Krisztián privát koncertet ad a Nyerő Páros villájában

Mindenkinek leesik az álla, amikor a Nyerő Páros kapujában egyszer csak felbukkan Zámbó Krisztián. A Nyerő Páros minden hétköznap 19:45-kor folytatódik az RTL-en.

 

Előzetes: „Használhattad volna az eszedet!” – Henry Kettnernek óriási csalódást okoz a szerelme?
Teljesen megfagy a levegő Henry Kettner és Kiss Rebeka között, miután a youtuber megtudja, hogyan teljesítettek a játékban. A Nyerő Páros minden hétköznap 19:45-kor folytatódik az RTL-en.

 

 

 

SOCIAL MEDIA