Nyerő Páros: szakadék fölött, pókhálóban rettegtek a sztárok, de volt, aki inkább feladta

Tejszínhub

A Nyerő Páros 16. napján többen is leküzdötték egyik legnagyobb félelmüket és fóbiájuk – Henry Kettnernek azonban ez nem sikerült. A youtuber ugyan megpróbálta, de 8 perccel később úgy döntött, feladja a küzdelmet. Így a páros játék után ők kerültek a veszélyzónába Boráros Gáborral és Jákli Mónikával.

 

„Balázs, menj már haza!” – Jákli Mónika a magasból üvöltött Sebestyén Balázsnak

„Nagyon durva tériszonyom van” – mondta Jákli Mónika, aki ennek ellenére mégis várta a pókhálós feladatot, hiszen az volt a legfőbb célja, hogy legyőzze félelmét. A játék során többek között az is kiderült, hogy Mónika és Gábor hol jöttek össze, és hogy milyen magyar filmben kapott szerepet a ketrecharcos. Sebestyén Balázs természetesen most is kommentálta a játékot, Mónikánál pedig egyszer csak betelt a pohár.

 

Voksán Virág elsírta magát a magasban

Még fel sem emelkedtek a földről, már a magasság gondolatától is remegni kezdett Voksán Virág teste. De legyőzte félemét és teljesítette a kihívást, mert pontosan tudta, hogy a bennmaradásuk a tét.

 

Curtisnek egyszerre több félelmével is szembe kellett néznie a Nyerő Párosban

Curtis úgy érezte, mintha valaki merényletet követett volna el ellene, ugyanis egyszerre kellett leküzdenie két fóbiáját ahhoz, hogy teljesíteni tudja a Nyerő Páros 16. játékát. A rapper végül büszkén, emelt fővel csinálta végig a feladatot.

 

Vastag Csaba mesével próbálta megnyugtatni a félelemtől remegő feleségét

„Azt a k*rva” – üvöltötte kétségbeesetten Vastagné Domján Evelin, miközben a magasba emelték őket férjével. Sebestyén Balázs jól szórakozott a friss házasokon, és Vastag Csaba életeseményein kívül arra is kíváncsi volt, vajon hogyan végződik a kis katicabogár története az énekes kitalált meséjében, amivel rettegő szerelmét próbálta megnyugtatni az énekes a magasban.

 

Henry Kettner olyat tett, amit még soha: feladta a Nyerő Páros játékát

Kiss Rebeka maximálisan bízott szerelmében, Henry Kettner azonban meg sem moccant a magasba emelt vasszerkezeten. Rebeka gyorsan teljesítette a saját feladatát, de a youtuber végül nyolc perc után feladta a játékot. „Szánalmat éreztem magammal szemben” – mondta utána csalódottan Henry.

 

Intim titok derült ki Kabát Petiről a magasban

Sebestyén Balázs és Kabát Peti is kipróbálta a Nyerő Páros tizenhatodik játékát. A műsorvezető – leküzdve a tériszonyát – sikeresen összegyűjtötte a játékmester pókhálóba ragadt életeseményeit, amiből többet is megtudhattunk Kabátról, mint amit a focista szeretett volna.

 

Henry Kettnerék vs. Boráros Gáborék: újabb sztárpár búcsúzott a Nyerő Párostól

A Nyerő Páros ötödik szimpátiaszavazásán Henry Kettnerék és Boráros Gáborék kerültek a veszélyzónába, ám a játékban lévő párok közül a többség Gábort és Mónikát szerették volna bent tartani a villában.

 

Henry Kettner: Nagyon sokat sírok, de nem mások előtt

Kiss Rebeka könnyeivel küszködve ülte végig a szimpátiaszavazást, de Henry Kettner is közel állt ahhoz, hogy elsírja magát. Távozásuk után Voksán Virág úgy érezte, Lacival egyedül maradtak a tigrisketrecben, mert szövetségesek nélkül nagyon nehéz dolguk lesz.

 

Curtis Voksán Virágékról: Esélyük annyi, mint lufinak a nyílzáporban

„Az utolsó szövetségesünket is kigolyózták” – mondta szomorúan Voksán Virág Henry Kettnerék távozása után. Később Curtis pedig is elmondta, hogyan vélekedik a TOP4 erőviszonyairól.

 

Fotókredit: RTL/Ágota Csaba

 

SOCIAL MEDIA