Nyerő Páros: Joe és Hrovatin Csenge mindenképp feladta volna – állt a Henrynek átadott levélben

Tejszínhub

A Nyerő Páros 13. napján a szerelmesek egy mese kellős közepébe csöppentek, ahol a fiúknak egy sárkánnyal és a gonosz boszorkánnyal is szembe kellett szállniuk, hogy kiszabadítsák kedvesüket a kastélyból.

 

A játékot követően Henry Kettnerék és Joék kerültek a veszélyzónába, így a negyedik szimpátiaszavazás után Joe-nak és Hrovatin Csengének kellett elhagynia a villát. Ám a búcsú előtte egy rejtélyes levelet hagytak a továbbjutó youtuberre és szerelmére.

 

„Annyira pronyó!” – Curtis kiakad Voksán Virágra

„Úgy éreztük, hogy a szövetségeseink kezdik életkedvüket veszíteni” – vélekedik Voksán Virág, aki egy reggeli motiváló beszélgetésre invitálja Henry Kettneréket és Joékat. Curtisék viszont meghallják, hogy mire készül a „pitypang csoport”… A Nyerő Páros minden hétköznap 19:45-kor folytatódik az RTL-en.

 

Henry Kettner hiába hordja mosás nélkül a használt alsógatyáját és zokniját, nem állt melléjük a szerencse

Henry Kettner alig tudott a Nyerő Páros játékára fókuszálni, folyamatosan a veszélyzóna lebegett a szeme előtt. Szétszórtsága miatt a nyilakkal és az aranytallérok kicsomagolásával is meggyűlt a baja. „Ha erdőben vadásznál, éhen halnál” – nevetett Sebestyén Balázs az íjjal küszködő youtuberen.

 

„Adj egy puszit öreganyádnak!” – Curtis orron csókolta Kabát Petit

Barnai Judit nagyon büszke volt szerelmére, aki mindenkit meglepett a nyilazási tehetségével. „Attilához, a nevemhez hűen a nyilazás extrán ment” – mondta Curtis, aki a játék végén még egy puszit is nyomott barátja, Kabát Peti bibircsókos orrára.

 

Boráros Gábor szétverte a játék lovat és leköpte Kabát Petit a Nyerő Páros játékában

Boráros Gábor teljes energiabedobással hasított végig a mesebeli akadálypályán, hogy megmentse a királylányt a toronyból. A játék hevében egy pillanat alatt verte szét a felakasztott lovat, majd izgatottan várta, hogy mit tehet Kabát Petivel, a boszorkánynak öltözött játékmesterrel.

 

Sebestyén Balázs szerint Vastagné Domján Evelin hangja az üveget is megrepeszti

Vastag Csaba a játék elején aggódva kérdezte a Nyerő Páros műsorvezetőjét, hogy feleségének kell-e beszélnie hozzá a feladat során. Sebestyén Balázs frappánsan kivágta magát, spoilerezés nélkül válaszolta meg az énekes kérdését. „Az egyik legviccesebb játék volt szerintem, nagyon jókat nevettem” – összegezte élményeit Vastag Csaba, miután véletlen a magasba repítette aranytallérját a héliumos hattyú.

 

Joe osztott-szorzott, de belezavarodott a számokba

„Kedves királyfim! Tudom, hogy 2624 ezüstpénz van a tárcádban, szeretném elkérni a felét egy új koronára. Mennyi pénzed maradt?” – szólt a kérdés Joe-hoz, aki rossz megfejtéssel próbálta kinyitni a paripáját blokkoló lakatot.

 

Voksán Virág örült, hogy hercegnőként nem kellett semmit csinálnia a Nyerő Páros játékában

Ezúttal csak a fiúkon múlott a játék sikere. A párok férfi tagjai közül Valentényi Laci teljesített a legjobban, de nem csak a győzelem ízlett neki: Kabát Peti a feladat végén megtréfálta Voksán Virág szerelmét.

 

„Nem kérdés, hogy hazaküldjünk titeket” – Curtis szemtől szembe mondta meg véleményét Henry Kettneréknek

„Nagyon-nagyon rossz érzés volt a bőröndöt összepakolni” – kesergett a veszélyzónába került Henry Kettner, aki szerelmével, Rebekával meglátogatta Vastag Csabáékat és Curtiséket. A rapper egy pillanatig sem köntörfalazott, amikor Henryék rákérdeztek, kire voksolnak majd a szimpátiaszavazáson.

 

Curtis úgy érzi, többet látott bele Joe-val való kapcsolatába – újabb páros búcsúzott a Nyerő Párostól

A Nyerő Páros negyedik szimpátiaszavazásán Henry Kettnerék és Joék kerültek veszélyzónába. A párosok kiálltak eléjük, hogy voksaikkal megmutassák, kiket szeretnének a villában tartani. Curtis kezdte a sort, és azonnal a lényegre tért. A szavazások végén pedig újabb játékosok távoztak a műsorból.

 

„Megbocsátunk, de nem felejtünk” – Vastagné Domján Evelin bocsánatot kért Hrovatin Csengétől

„Elfáradtam ebben a civakodásban” – sóhajtott fel Hrovatin Csenge a búcsú pillanatában, és azt is megsúgta Joe-nak, hogy teljes mértékben el tudja engedni az Evelinnel kapcsolatos rossz érzéseit.

 

Joe leveléből kiderült, mire készült Hrovatin Csengével

Joe egy levelet adott át Henry Kettnernek a szimpátiaszavazás végén, amit a youtuber a távozásuk után olvasott fel a többieknek. Az üzenetből kiderült, hogy Joe és Csenge mindenképp el akarták hagyni a Nyerő Páros villáját, az eredménytől függetlenül.

 

SOCIAL MEDIA