Nyerő Páros: Először Zámbó Krisztián koncertje, majd Vastag Csabáék esküvői videója okozott romantikus pillanatokat

Tejszínhub

Szinte mindenkit örült Zámbó Krisztián felbukkanásának a Nyerő Párosban. Az énekes először Curtiséknek, majd Joéknak adott privát koncertet. Később a villa kettészakadt: a csajok egy pizsi partyban bulizhattak, ahol előkerült Vastag Csabáék esküvői videója is. A fiúk eközben a földszinten eresztették ki a gőzt, és volt, aki táncos lányokról is fantáziált az összefirkált malac helyett.

 

„Beszélgess magaddal!” – Joe keményen beszólt Sebestyén Balázsnak

Joe éppen szerelmét instruálta, hogy Csenge minél gyorsabban teljesítse a feladatot, és összeszerelje a vízvezetékcsövet, amikor Sebestyén Balázs péksüteménnyel próbálta megkínálni az elszánt játékost. Amilyen gyorsan jött Joe határozott ellenállása, olyan gyorsan el is illant – úgy tűnik, a műsorvezető kitartóbb volt.

 

Sebestyén Balázs nem tudta szó nélkül hagyni Vastagné Domján Evelin vehemenciáját: Nem semmi lehet nálatok a karácsony

Vastagné Domján Evelin sikongatva kérte Vastag Csabát, hogy instruálja kicsit jobban a játék közben. „Kezdődik!” – poénkodott Sebestyén Balázs Evelin korábbi feladat teljesítéseire utalva.

 

„Lejöttem az életről” – Henry Kettner elkeseredett szerelme teljesítményétől

A Nyerő Páros tizenegyedik játéka rendesen feladta a leckét a lányoknak, akiknek a „csőtöréssel” kellett megküzdeniük. Henry Kettner és szerelme, Kiss Rebeka között tapintani lehetett a feszültséget, ami a játék végére sem csillapodott.

 

Boráros Gábor már a játék legelső másodpercében leblokkolt

Sebestyén Balázs visszaszámolt, és elindította a játékot, de Boráros Gábor meg sem szólalt, csak kővé dermedve meredt a kezében lévő tabletre. Végül a műsorvezető segített neki átlendülni a kezdeti nehézségeken.

 

Judy kiakadt Curtisre, Sebestyén Balázsnak sikerült blokkolnia a játékukat a Nyerő Párosban

Curtis nem tudott nemet mondani Sebestyén Balázsnak, ami majdnem a vesztüket okozta. A rapper szerelmének így kettejük helyett is küzdenie kellett, hogy sikeresen teljesítsék a feladatukat.

 

„A rohadt életbe!” – Laci az asztalt püfölte dühében Voksán Virág figyelmetlensége miatt

„Úgy érzem maga, mint a Super Mario” – nevetett Voksán Virág a játék közben, ám a véghajrában sehol sem találta a kancsót, amivel értékes másodperceket veszített az időből. Virág bakija Laciból is heves érzelmeket váltott ki.

 

Curtis az éves jogdíját is odaadná Zámbó Krisztiánnak

A mai játék után Zámbó Krisztián bukkant fel a villa kapujában. „Nagyon meglepődtem, amikor láttam közeledni – lelkesedett Hrovatin Csenge, aki azt hitte, hogy az X-Faktor egykori versenyzője be fog költözni hozzájuk.

 

Voksán Virágék nem szerettek volna táncolni Zámbó Krisztián koncertjére

Joe és Csenge a szobájukban lassúztak Zámbó Krisztián produkciója közben, majd kihívták az énekest a többiekhez, ahol Krisztián édesapja, Zámbó Jimmy Bukott diák című dalával búcsúzott a pároktól.

 

Curtis táncos lányokat várt, de helyette Judy indulataival kellett szembenéznie

Amikor Curtis elkezdte mesélni, hogy a pasis buliba táncos lányok érkeztek, Judit azonnal megmutatta a rappernek, mire számíthat, ha ilyenekről fantáziál.

 

Vastagné Domján Evelin és Vastag Csaba privát esküvői videója a Nyerő Párosban: „Amikor megláttam, sírtam nagyon”

„Én készültem nektek egy meglepetéssel” – mondta Vastagné Domján Evelin a csajos pizsi partyn, majd levetítette a többieknek a nemrég elkészült esküvői videójukat.

 

SOCIAL MEDIA