A Konyhafőnök – már csak egy nap a Tábor!

Tejszínhub

A Konyhafőnök legendás évadának Tábor hetében Fördős Zé egy személyes legendával zsűrizett: Fördős Lajos, az édesapja csatlakozott Rácz Jenőhöz és Sárközi Ákoshoz!

 

A rutinos vendéglátós is kiképezni érkezett a versenyzőket. Fördős Lajos a hangsúlyt az alapokra és az ízekre helyezi, ezért a következőkkel készült a Táborra: Budapest bélszín, hortobágyi húsos palacsinta, kék pisztráng és lencsefőzelék vagdalttal. A farmerkötényeseknek a négy bevált klasszikus közül egyet kellett – amit szerencse döntött el – újragondolnia és versenytányérrá alakítania.

A második főzésben zsenge, ropogós káposztafélék várták a versenyzőket, mint kelkáposzta, fodros kel, lilakáposzta, fejes káposzta, kínai kel, csúcsos káposzta, pak choi és kelbimbó. A zsenge zöldségek mellé egy zsenge alapanyag dukált: nyúlhús. A Fördős Lajossal kiegészült zsűri ezekből az alapanyagokból várt éttermi színvonalú és „csodálatosan finom” főételt.

Ezen a héten a tét bejutni a kötényszerző napok egyikére, ahol kiderül, kik azok, akik befőzik magukat valamelyik Michelin-csillagos séf csapatába. A versenyzők ezzel pedig egy lépéssel közelebb kerülnek A Konyhafőnök címhez és az ezzel járó 10 millió forinthoz.

 

Fördős Lajos tuti tippekkel indította útnak a versenyzőket

 

Ellenfele megpróbálta kiejteni Kittit a versenyből

 

Luca erotikus tálalása meglepte a zsűrit: Én már nagylány vagyok

 

Rácz Jenő kíméletlen volt a versenyzővel: Szégyellem magam a tányérod miatt

 

Baleset lett a vége a Fördős család főzésének

 

Extra videó:

Fördős Zé és édesapja alsónadrág helyett is lencsét pakolnak a nyaralásra?

 

 

SOCIAL MEDIA