A Konyhafőnök: elindult a Döntő hete!

Kiemelt Tejszínhub

A hat legrátermettebb, legszívósabb versenyző elért a Döntőbe és a zsűri, azaz Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé jóvoltából séfkabátba bújhattak! Egyvalaki azonban nem örülhetett sokáig, a visszatérő ügyvéd, Ragány Zoli a Döntő hét első kiesője lett!

 

Két, igen nehéz feladatban villantottak a versenyzők, egyszerűnek tűnő borsók várták őket az elsőben és különleges halak a másodikban. A halakban egy közös volt, mind ragadozó: durbincs, macskacápa, nyelvhal, branzino, sárgaszájú sügér, lazacpisztráng. A halakon túl medvehagyma várta plusz meglepetésként a döntősöket. Mindkét feladatban egy-egy séfkabáthoz méltó főételt kellett elkészíteniük.

Ádám, mint az első feladatban legjobban teljesítő, felcserélhette versenytársai alapanyagait: így Handi a macskacápát, Tomi pedig a durbincsot kapta feladatként. Ennek ellenére nem miattuk, hanem Edit miatt helyezte szolgálatba magát a Tűzoltóság: kigyulladt serpenyőjét egy szakembernek kellett eloltania! A hangulat bizony forróra sikerült a Döntő első napján!

A versenynap végére öt döntős maradt, ők egy lépéssel közelebb kerültek A Konyhafőnök címhez és az ezzel járó 10 millió forinthoz! Ez a fesztivál nem marad el, most mindenki megkapja a magáét!

 

A séfek meghatódva ajándékozták meg a versenyzőiket

 

Edit elsírta magát a Döntőben: „nem akartam csalódást okozni a séfnek”

 

Handi: „Mindjárt pofán váglak ezzel a hallal, Ádám!”

 

Edit sokkot kapott az égő olaj láttán

 

Ő esett ki elsőként a Konyhafőnök Döntőjéből

 

SOCIAL MEDIA