A Konyhafőnök – Folytatódik a pontvadászat

Tejszínhub

A kékek és a pirosak tovább harcoltak a középdöntőben, újabb pontokért. Egy orosz pult fogadta a csapatokat az első feladatban, 3-3 tányér előételt és főételt várt a zsűri, olyan alapanyagokból, mint lazac, amur, hering, vörös és fekete kaviár, savanyú uborka és savanyú káposzta, burgonya, kapor és az elengedhetetlen vodka. A séfek azonban nem adtak teljesen szabad kezet, az ételek jellegét előre meghatározták: vareniki, pelmenyi, pirog és blini (orosz palacsinta) volt a borítékokban, amelyek közül húzhattak a konyhafőnökök. A kékek pirogot és blinit, a pirosak varenikit és pelmenyit készítettek.

 

Két láda fogadta a csapatokat a második főzés előtt: az egyikben zsenge és éretlen alapanyagok, a másikban öreg és túlérett nyersanyagok lapultak. A konyhafőnökök kezében volt a döntés, melyiket választják, ráadásul egy főétel és egy desszert is kellett a ponthoz, 3-3 tányéron.

A középdöntő második napján ezúttal a pirosak gyűjtöttek 2 pontot. A következő adásban folytatódik a pontvadászat a versenyben maradásért, a feszültség egyre jobban nő, hiszen közeleg A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint!

 

„Azért ez kemény!” – Ákos kiköpte a pirosak ételét!

 

Eldurvult a helyzet, a kékek egymást sértegették!

 

Ákos lenyúlná a pirosak konyhafőnökét?

 

„Elég nagy a baj!” – Jenő beolvasott Ákos csapatának!

 

 

EXTRA: Orsi szerint nincs összhang a csapatukban

 

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok/

Instagram: @akonyhafőnök

 

SOCIAL MEDIA