ValóVilág11: a tegnapi Párbajról Barna legnagyobb meglepetésére Lissza tért vissza a Villába

Tejszínhub

Mára valószínűleg máshogy építené fel stratégiáját Barna, hisz a szombat esti show után az Utca ajtón át távozott a stúdióból. A győztes Lissza és Márió párosa örömmel telve vált újra eggyé, míg Melina és Dani párosa szétvált, hisz a fiú videóüzenetben szakított Melinával. A lakók kőkemény kritikákkal illették egy feladatban a két párbajozót, este a gyanútlanul zuhanyzó Barna mellett termett Reni és hamár ott volt, alaposan el is búcsúztak egymástól. A játék továbbra is követhető élőben a www.rtlplusz.hu oldalon futó ValóVilág streamen.

 

VV Lissza vagy VV Barna? Íme a VV11 párbajának győztese

A nézők szavaztak és eldöntötték, hogy melyik villalakó térhet vissza a villába.

 

Ezek voltak VV Barna legszebb pillanatai a villában

A nézők szavazatai alapján VV Barnának kellett elhagynia a villát, ezért összegyűjtöttük a srác legemlékezetesebb pillanatait egy videóba.

 

„Bömböltem, mint egy óvodás kisgyerek” – VV Barna zokogva olvasta fel nagymamája levelét

Már korán reggel potyogtak a könnyek a luxusbörtönben, hiszen VV Lissza az anyukájától, VV Barna pedig a nagymamájától kapott kézzel írott üzenetet. „Nagyon-nagyon boldog vagyok most” – mondta a srác, mielőtt megkóstolta nagymamája főztjét.

 

„Ellene van a legtöbb esélyem” – VV Barna bizakodva vág bele a párbajba

„Én csinálok valami olyasmit, ami érdekes” – vélekedett a srác, aki VV Krisztinek árulta el, milyen érzések kavarognak benne a VV Lisszával való párbaj előtt.

 

„Képtelen vagyok arra, hogy a szemedbe nézzek” – VV Dani videóüzenetben szakított VV Melinával

VV Melinának teljesen leesett az álla, amikor VV Danitól kapott üzenetet, arra pedig egyáltalán nem számított, hogy a srác kiadja az útját. „Itt megyek tönkre ebben a játékban” – zokogott, majd mérgében a földhöz vágta VV Dani fényképét. Eközben a többiek a nyugiszobában vették górcső alá VV Melina és VV Barna kapcsolatát.

 

VV Barna: Lisszát gyenge játékosnak gondolom

VV Barna egy podcastben mesélt arról, milyen érzésekkel vág bele a szombat esti párbajba, és hogy pontosan mit gondol ellenfeléről, VV Lisszáról.

 

VV Lissza: Márión kívül nem bízok senkiben

VV Lissza egy podcastben mesélt arról, milyen érzésekkel vág bele a szombat esti párbajba, és hogy pontosan mit gondol ellenfeléről, VV Barnáról.

 

„Marha ingerlékeny vagy” – a párbajozók kőkemény kritikát kaptak

Azt a feladatot kapták a villalakók, hogy különböző jelzőket aggassanak VV Lisszára és VV Barnára. Többek között a kétszínű, a bosszúálló, a humortalan és a duzzogó melléknevek is gazdát találtak.

 

„Soha a büdös életbe nem fogom elfelejteni, hogy itt voltam” – VV Lissza megható beszéddel búcsúzott a többiektől

Bár voltak konfliktusai és nehéz pillanatai, a villalakónak egy örök élmény marad a ValóVilág. A buli előtt VV Barna is elárulta, milyen érzések kavarognak benne.

 

VV Melina: Reni egy napraforgó, egy óriási nagy csalódás

„Erre vártatok, hogy meggyengüljek, nem szeretnék beszélni veled. Nem szerettek, én sem szeretlek titeket!” – esett neki VV Reninek VV Melina, aki egy ideig azt hitte, egy örök barátságot köthet a lánnyal, ám most minden a feje tetejére fordult.

 

„Te vagy a legjobb dolog az életemben, ami történt” – VV Lissza könnyek között árulta el érzéseit VV Máriónak

Amikor VV Lissza meglátta, hogy VV Márió egyedül itatja az egereket a vécében, egyből megpróbált lelket önteni a srácba, ám nála is gyorsan eltört a mécses.

 

VV Lissza fenékriszálással robbant be a ValóVilág stúdiójába

A villalány hangosan sikongatott a párbajon, és a twerktudását is megcsillogtatta a kamerák előtt.

 

Így kampányolt VV Kriszti és VV Márió a két párbajozó mellett

VV Barna kortesbeszédét VV Kriszti énekelte el, míg VV Lisszáét VV Márió mondta el.

 

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

SOCIAL MEDIA