Új főszerkesztő-helyettes az Indexnél

Karrier

2024. május 13-ától új vezető érkezik az Index hírportál főszerkesztő-helyettesi pozíciójába. Huber Tamás közel négy éve csatlakozott a hírsite-ot is üzemeltető Indamedia kiadóhoz, és az Index kreatív tartalmaiért felelt.

 

Tóth Benedek és Gedei Norbert mellett a jövőben Huber Tamás irányítja főszerkesztő-helyettesként az Indexet. Szakmai életét a Nemzeti Sportnál kezdte újságíróként, ahonnan 2020 augusztusában igazolt át az Indexhez. Kezdetben sportrovat vezető-helyettesként, pár hónappal később már ugyanezen rovat vezetőjeként állt helyt. Az elmúlt másfél évben a portál kreatív tartalmi vezetője volt, és ezen terület felügyeletét továbbra is ellátja, főszerkesztő-helyettesként pedig elsősorban a Sport rovatért és a videós tartalmakért felel.

„Ez egy nagyon megtisztelő felkérés, igazából nem is gondolkodik az ember azon, hogy elfogadja. Szeretek ennek a csapatnak a részese lenni, tehetséges, kreatív, jó emberek vesznek körül, akikkel nap mint nap azon dolgozunk, hogy megtartva az Index vezető szerepét olyan újságot készítsünk, amit az olvasók továbbra is értékelni fognak” – mondta újonnan történő kinevezésével kapcsolatban Huber Tamás.

A pozíciót az utóbbi négy évben Ilku Miklós töltötte be, aki hamarosan új vizekre evez.

Ilku Miklós

„Büszke és hálás vagyok az Indexnél töltött időszakért, kiváló kollégákkal dolgozhattam együtt, életre szóló barátságok szövődtek. Új kihívások elé nézek, de az Indexnek mindig külön helye lesz a szívemben” – nyilatkozta Ilku Miklós.

 

SOCIAL MEDIA