A Balluff vállalatcsoport kiterjeszti jelenlétét Magyarországon

Kiemelt Márkák

A Balluff Veszprém, illetve Csetény után Budapesten nyitotta meg új irodáját.

 

A beruházás révén tíz új, magas képzettséget igénylő munkahely jön létre. A cég középtávon megduplázza a jelenleg meghirdetett szoftver- és firmware fejlesztési pozíciót a budapesti irodában, kiemelt hangsúlyt fektetve a szoftver területre.

“A szoftver egyre fontosabbá és összetettebbé válik az érzékelő- és automatizálási technológiák innovációjában” – magyarázza Florian Hermle, a Balluff ügyvezető igazgatója. “Ezért szeretnénk a fiatal fejlesztőket és villamosmérnököket izgalmas feladatainkkal inspirálni és a lehető legjobb munkakörnyezetet kínálni számukra. Budapest egy egyedülálló helyszín: globális, vibráló város, ahol megtalálható a know-how és a tehetségek kiváló egyvelege.”

“Egy ilyen felkapott metropoliszban megfelelő irodahelyiséget találni kihívást jelentett” – meséli Hubertus Breier, a technológia divízió globális vezetője. “Az új irodával kapcsolatos elvárásaink egyértelműek: modern munkaterek, egyetemek közelsége, legmodernebb technikai felszereltség és jó közlekedési feltételek. Az elégedett és motivált munkatársak jelentik a sikerünk alapját.”

“Mindazonáltal tudjuk, hogy hatékony munkavégzés az irodai téren kívül is történhet” – teszi hozzá Michael Weinfurter, a globális humánerőforrás csapat vezetője. “Ezért támogatjuk a rugalmas munkamodelleket az új helyszínen is. A mobil munkavégzés, az optimális munkakörülmények, valamint a juttatások széles skálája számunkra természetes.”

 

SOCIAL MEDIA