Intelligens pénzügyi alkalmazással bővült a HUAWEI mobilökoszisztémája

Márkák

Az új Curve alkalmazásba a felhasználók minden típusú bank-, hitel- és hűségkártyájukat integrálhatják. Az alkalmazásban emellett több száz népszerű márka pénzvisszatérítési lehetősége is elérhető, továbbá a felhasználó teljes körűen áttekintheti a pénzügyeit, tranzakcióit, akár különféle pénznemekben is. Ezenfelül a HUAWEI ügyfelei kedvező árfolyamokhoz is hozzáférhetnek rejtett díjak nélkül, így utazásuk során biztos kézben tudhatják pénzügyeiket.

 

A felhasználók automatikusan egy Curve kártyát is kapnak az alkalmazáshoz, ami lehetővé teszi a fizikai kártya használatát azokban a helyzetekben is, amikor az okostelefont nem lehet használni.  Például, ha lemerül a telefon akksija, ki van kapcsolva a készülék, vagy az adott szolgáltató nem fogad el érintésmentes fizetést.

„A HUAWEI felhasználói most már telefonon is egyszerűen fizethetnek. A mobilfizetési megoldás bank- és kártyafüggetlen, így ideális felhasználóink számára Európa-szerte” – mondta Derek Yu, a kelet-közép-európai, skandináv és kanadai régió elnöke. „Ez különösen jó hír a HUAWEI P50-sorozat felhasználói számára, akik már most hozzáférhetnek az alkalmazáshoz, és azonnal elkezdhetik használni okostelefonjukat az NFC-s érintésmentes fizetéshez.”

Shachar Bialick, a Curve alapítója és vezérigazgatója így nyilatkozott: „Az a küldetésünk, hogy leegyszerűsítsük az emberek pénzügyi életét, és a Curve Pay bevezetése a HUAWEI ügyfelei számára lehetővé teszi számunkra, hogy Európa-szerte még több embernek segítsünk ebben. Mindenkinek hozzáférést kell biztosítani az intelligens fizetési megoldásokhoz, és büszkék vagyunk arra, hogy még több embert támogathatunk érintésmentes fizetéssel, kedvezményekkel, így végső soron egyszerűséget és kényelmet nyújtva.”

A Curve és a HUAWEI lépése része a vállalatok azon alapvető célkitűzésének, hogy a 2022-es évtől többen tudjanak fizetni mobiltelefonnal.

 

SOCIAL MEDIA