Álarcos énekes: a harmadik évad győztese a Kaméleon

Tejszínhub

Véget ért a világ legőrültebb showműsorának harmadik évada az RTL Klubon! Az első évad Nyusziját és a második évad Banánját követően a harmadik évadban a Kaméleon aratott győzelmet!

 

A legjobban rejtőzködő sztár, az Álarcos énekes legújabb győztese Vastag Tamás lett, őt rejtette a Kaméleon álarca! A képzeletbeli dobogó harmadik fokán a Cápa, azaz Szabó-Kimmel Tamás, míg a másodikra a Vízlió, azaz Cserpes Laura léphetett!

A Fináléban a TOP3 egy hármaspárbajon csapott össze, majd az első leleplezést követően a két finalista, a Kaméleon és a Víziló állt színpadra egy-egy újabb, szemkápráztató produkció erejéig. Az Álarcos énekes Fináléjában is a stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntöttek a helyezésekről.

A Víziló kőkemény sztárparádéval kezdte meg a Finálét! Produkciójának összes előadójával együtt nyomta a színpadon! A Valmar, Bruno x Spacc, valamint Manuel is a fellépett az Álarcos énekes színpadán.

 

Meglepetés sztárvendégek tűntek fel a Víziló produkciójában!

 

Az első párbajt követően a Cápa lett a Finálé első leleplezettje. Szabó Zsófi kivéletével, aki szerint Nagy Sándort rejti az álarc, a Nyomozók teljes egyetértésben tippeltek a harmadik évad harmadik helyezettjére: a kiválóan rejtőzködő Szabó-Kimmel Tamásra.

Leleplezve! Ő volt a Cápa álarc alatt | Finálé

 

A végső megmérettetést követően, ahol még repülő Vízlovat is láthattak a nézők, a Nyomozók és a stúdióban ülő közönség közös döntése alapján az ezüstérmet a Víziló szerezte meg! Leleplezésekor a nyomozói tippek egybecsengtek: egyszerre mondta ki Cserpes Laura nevét mind a négy detektív.

 

Leleplezve! Ő volt a Víziló álarc alatt | Finálé

 

A győztes Kaméleon leleplezésekor azonban már nem volt ennyire egybehangzó vélemény, de így is több találat született. Fluor Tomi szerint Gáspár Laci, Nagy Ervin szerint Vastag Csaba, Szabó Zsófi és Szandi szerint pedig Vastag Tamást rejtette az álarc!

 

Leleplezve! Ő volt a Kaméleon álarc alatt | Finálé

 

Az évadban az új szabálynak köszönhetően négy Szuperkártyából három telitalálattal zárult, így többen idő előtt lepleződtek le: az Eperke, azaz Fekete Pákó, a Katica, azaz Nótár Mary, a Gorilla, azaz Lotfi Begi, helyeiket pedig minden esetben új álarcos sztárok foglalták el.

“Az évad legjobb Nyomozója” Istenes Bence szerint Fluor Tomi lett, neki volt ugyanis a legtöbb telitalálata. Számára a legemlékezetesebb a Gorilla szuperkártyás leleplezése volt.

Ezzel az országos nyomozás lezárult, minden álarc rejtélye, minden nyomozati anyag megoldódott, véget ért az Álarcos énekes harmadik évada!

 

A Finálét követően azonnal indítható az Álarc mögött, az RTL Moston, ahol Lady Szomjas, influenszer, a TOP3 helyezettel beszélget. www.rtlmost.hu

 

Rajongók lepték el az Álarcos énekes színpadát

 

Így jutott el a Víziló a Fináléig!

 

Így jutott el a Kaméleon a Fináléig!

 

Ő nyerte az Álarcos énekes 3. évadát!

 

Produkciók:

A Víziló bemutatja: „Visz a vérem” (VALMAR ft. Bruno x Spacc vs Manuel) | Finálé

 

A Kaméleon bemutatja: „Warriors” (Imagine Dragons) | Finálé

 

A Cápa bemutatja: „Lekapcsolom a villanyt” (Common Vibe x Várkonyi Csibészek) | Finálé

 

A Kaméleon bemutatja: „The Sound Of Silence” (Disturbed) | Finálé

 

A Víziló bemutatja: „Always Remember Us This Way” (Lady Gaga) | Finálé

 

Nyomozást lezáró anyagok:

Rejtélyes nyomok: Víziló| Finálé

 

Extra nyom: A Víziló megcsókolta Istenes Bencét!

 

Rejtélyes nyomok: Kaméleon | Finálé

 

Extra nyom: A Kaméleon magazinokban tűnt fel pikáns képeivel?

 

Rejtélyes nyomok: Cápa | Finálé

 

Extra nyom: A Cápa egy sorozatban tűnt fel először?

 

Hoppá! Szandi letapizta a Kaméleont!

 

Fluor rányomult a Vízilóra egy fesztiválon!

 

 

Az Álarcos énekes hivatalos oldalai:

Facebook: https://www.facebook.com/alarcosenekes

Instagram: https://www.instagram.com/alarcosenekes/

TikTok: https://www.tiktok.com/@alarcosenekes

 

 

SOCIAL MEDIA