Mihalik Enikő vlogot indít

Inspiráció Kiemelt

Mihalik Enikő, a Visage models világhírű szupermodellje, a divatfővárosok kifutói és a legnagyobb nemzetközi magazinok címlapjai után szeptember 20-tól a magyar Youtube-ot is meg akarja hódítani.

“A videózás ötlete onnan jött, hogy a magyar követőim folyamatosan kérdésekkel bombáznak a modellkedéssel, a szépségápolási rutinommal, vagy akár az edzéseimmel kapcsolatban. Ezért arra gondoltam, hogy miért ne válaszolhatnék nekik videókon keresztül? Már jó pár részt leforgattam a stábommal és nagyon élveztem a felvételeket, ez valami teljesen új számomra, hiszen a követőim a hangomat is hallják majd”– árulta el Enikő.

A szeptember 20-án induló Youtube-csatornán a követők hetente találkozhatnak majd új tartalmakkal, magyar nyelven, angol felirattal. Megismerhetik Enikő edzésprogramjait, sőt akár együtt is tornázhatnak a szupermodellel. De nem maradhat el a kedvenc egészséges reggeli recept elkészítése, vagy a legmenőbb szépségtermékek bemutatása.”Természetesen azoknak is szeretnék segítséget nyújtani, akik most akarnak belevágni a modellkedésbe. Azon túl, hogy igyekszem betekintést adni a modellvilág kulisszáiba, gyakorlati tanácsokkal is szeretnék majd szolgálni, például hogy mi a szép járás titka, vagy hogy hogyan kell ügynökséget választani”- mondta a népszerű modell.

Mihalik Enikő csatornáját, illetve a bemutatkozó évad kisfilmjeiből készült beharangozót itt érheti el.

Mihalik Enikő. Fotó: Kaszner Nikolett

SOCIAL MEDIA