A HELL Energy Global CSR Award elismerésében részesült

Márkák

A Legjobb Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás kategóriában elnyert díjat az ötödik alkalommal megrendezett World CSR Congress-en adták át február 18-án, Mumbaiban.

World CSR Congress idén először választott be Kelet-Közép Európából olyan vállalatokat, amelyek tevékenységük aktív részeként kezelik a társadalmi felelősségvállalást és méltók a meghirdetett tizenhét díjkategória egyikére, így ez az első év, hogy magyar vállalatot is díjaztak. A HELL Energy Magyarország Kft. a Best Corporate Social Responsibility Practicedíját nyerte el.

„Büszkék vagyunk arra, hogy technológiai fejlesztést, folyamatosan bővülő beruházást és munkahelyeket tudunk hozni az északi régiónak azon részébe, ahol a munkanélküliség igen magas. Mi nem csak egy kiváló minőségű terméket adunk el, hanem emellett egy stabil, folyamatosan fejlődő vállalatot hoztunk létre, mely több mint 500 családnak is munkát ad. Emellett lokálpatriotizmusunkról is ismert cégként a helyi közösségek, szervezetek állandó támogatói vagyunk” – nyilatkozta Tóth Eszter Anna, a HELL Energy Kft. PR igazgatója.

Szikszó Magyarország tizenegyedik legszegényebb járása. 2011 óta a cég 17 milliárd forintot fektetetett be a térségben, Európai Uniós és állami támogatásokat is felhasználva. A következő öt-nyolc évben 25-30 milliárd forint további invesztíció követi ezt majd. A HELL kizárólag helyi, magyarországi gyártásban gondolkodik, mert fontosnak tartja, hogy magyar munkaerővel, a hazája GDP-jét növelve érje el céljait, ami nem más, mint hogy Magyarország egyik legjobb exporttermékeként világmárka legyen. Jelenleg a vállalat már több mint 40 országban van jelen, és számos országban piacvezető. További beruházásai megvalósításával 350-400 alkalmazottat vesz fel az elkövetkező 3-5 évben a HELL, emellett logisztikai központját is folyamatosan bővíti.

SOCIAL MEDIA