Nyerő Páros: Vastag Csaba kiborult, Curtis pedig fogadalmat tett szerelmének

Tejszínhub

A Nyerő Páros 18. napjának reggelén Valentényi Laci segített Jákli Mónikának a sütő beindításában, amiről Voksán Virágnak is megvolt a véleménye. Később a párosoknak Kabát Petit kellett kimenteniük a tó közepéről egy léket kapott csónakkal, amiből a lányok lapátolták ki a vizet, míg szerelmeik különböző tárgyakkal eveztek. Vastag Csabánál gyorsan elpattant a cérna, és ordibálva csapkodta a csónakot, Curtis pedig megtréfálta a játékmestert. Este a párosok egy romantikus vacsorával ünnepelték meg a TOP4-be kerülésüket, ahol Curtis ígéretet tett Juditnak.

 

 

 

„Valószínűleg nem túl gyakran főz” – Voksán Virág nem értette, Jákli Mónika miért nem tudja begyújtani a tűzhelyet

Jákli Mónika reggel rántottával szeretett volna kedveskedni szerelmének, Boráros Gábornak, azonban a tűzhely kifogott rajta. Valentényi Lacitól kért segítséget, aki utána Virággal beszélte meg a történteket: „Elég vicces volt, hogy Moncsi nem tudta bekapcsolni a sütőt.”

 

„Szeretnék pici babát” – Vastag Csaba elárulta, mit terveznek a Nyerő Páros után

„Itt az idő, hogy elgondolkodjatok azon, hogy mit adott nektek ez a játék” – szólt a reggeli levél, majd a párosok vászonokra festve fejezték ki, mit várnak el a párjaiktól, miután végleg elhagyják a Nyerő Páros villájának kapuit. Vastag Csaba egy trópusi tengerparti képpel fejezte ki a szabadságérzetét, Vastagné Domján Evelin pedig gyermekeiket festette meg férjének, aki elárulta, hogy már nem is olyan távoli a vágyott kép.

 

Vastag Csaba nem volt hajlandó beszélni Sebestyén Balázzsal

A Nyerő Páros „Zámori tó rejtélyei” elnevezésű játékában a párosoknak a játékmestert, Kabát Petit kellett kimenteniük a víz fogságából. A léket kapott csónakból a lányok lapátolták ki a vizet, míg szerelmeik különböző tárgyakkal eveztek egyik állomásról a másikra, amíg el nem jutottak Kabátig. Vastag Csaba a játék hevében annyira felbosszantotta magát, hogy torkaszakadtából ordibált, és dühében a csónakot csapdosta. A villába visszatérve azonban teljesen magába roskadt, Evelin pedig hiába próbálta nyugtatgatni, ő is csak egyre idegesebb lett: „Akkor menjen rá az egész életünk erre az egész játékra!” – mondta zokogva Evelin, majd faképnél hagyta szerelmét.

 

Curtis kis buddhaként kotorta végig a játékot, majd csónakostól borította a tóba Kabátot

Curtis rendesen megizzadt a Nyerő Páros feladatában, miközben a csónak orrán feküdve evezett. Végül sikerült kimentenie jóbarátját, Kabát Petit, akit a játék hevében meg is mártóztatott a vízben. A páros a villába visszatérve teljesen ledöbbent, amikor megtudták, hogy mire volt elég a napi teljesítményük.

 

Boráros Gábor jobban szereti ruha nélkül Jákli Mónikát

„Jó leszek így? Nem vagyok ebben kövér” – kérdezgette Jákli Mónika Boráros Gábort a ruhájáról. A ketrecharcos ekkor elárulta, hogy a szerelme mindenben jól néz ki, de leginkább meztelenül tetszik neki Moncsi.

 

Voksán Virág: Mások kapcsolatai nem olyan mélyek, mint a miénk

Vacsora közben Voksán Virág és párja, Valentényi Laci megünnepelték, hogy bejutottak a TOP4 páros közé, majd a dj feltette a nagy kérdést szerelmének: „Jobban fogod értékelni a kapcsolatunkat?”

 

„Próbálok időt szakítani ránk” – Curtis megható ígéretet tett szerelmének

„El sem hiszem, hogy már itt tartunk” – sóhajtott fel Curtis, aki álmában sem gondolta volna, hogy eddig jutnak szerelmével a Nyerő Párosban. Már most rengeteg élménnyel gazdagodott, és úgy érzi, hogy az őszinte beszélgetéseknek köszönhetően teljesen meg tudtak nyílni egymás előtt Judittal. A rapper tudja jól, hogy az elmúlt időszakban túlságosan elfoglalt volt, de most elhatározta, hogy több időt tölt majd együtt szerelmével.

 

Vastagné Domján Evelin: Nem hiszik el, hogy lehet olyan szerelem, ami kettőnk között van

„Szerintem egy csomó mindenkinek nem volt szimpatikus az, hogy mennyire szeretjük egymást” – vélekedett Vastagné Domján Evelin, aki hisz abban, hogy „mindig a jó győz”. Vastag Csaba szerint viszont ez csak a filmekben fordul elő, de nem tagadja, hogy akkora élmény volt neki a Nyerő Páros, hogy minden friss házasnak ezt ajánlja nászútként.

 

Fotókredit: RTL/Ágota Csaba

 

SOCIAL MEDIA