Fantasztikus hangok káprázatták el a coachokat a The Voice 4. Válogatóján

Tejszínhub

Ismét sokszor nyomták meg a coachok a továbbjutást jelentő gombot, ezúttal pedig Trokán Nóri ült fel az érzelmi hullámvasútra, hiszen egykori lakótársa és húga is színpadra lépett. A színésznő a 4. Válogatón azt is megmutatta coachtársainak, milyen gyönyörűen tud görögül énekelni.

 

Manuel rendhagyó előadással készült coachtársainak

Manuel újabb képességét mutatta meg a The Voice-ban, ami Trokán Nórinak annyira megtetszett, hogy csengőhangnak is használná.

 

Galambos Péter a hallássérült gyerekek tanítása mellett zenei karrierjét is szeretne felépíteni

A 29 éves Galambos Péter heti rendszerességgel lép fel különböző helyeken, egy szál gitárral. A hétköznapokban gyógypedagógiai asszisztensként a hallássérült gyerekeknek zenés foglalkozásokat is tart. Most azért jelentkezett a The Voice-ba, mert úgy érzi, előadói karrierje háttérbe szorult, és szeretné, ha megmutathatná tehetségét.

 

Trokán Nóri: Örülök, hogy ilyen széplelkű ember került hozzám, egy ilyen szép Bradley Cooper

Miklósa Erika szerint sok potenciál van Galambos Péterben, és habár a 29 éves énekesnek csak Trokán Nóri nyomott gombot, a többi coach is elismerően beszélt hangi adottságairól. Curtis szerint, ha ilyen lett volna Nóri és Erika tanár bácsija, sosem hiányoztak volna az órákról.

 

Trokán Nóri hámozóval támadt társaira, büntetés lett a vége

A coachok meglepetten hallgatták, miért akarták kirúgni Curtist az iskolájából. A rapper nosztalgikus emléke után Trokán Nóri diáksztorija következett, ami már a rappert is váratlanul érte.

 

Duró Nilla: Belehergeltük egymást a testképzavarba, és azt éreztem, hogy megfulladok

A 20 éves Duró Nilla kiskorában országos népdal versenyt nyert, később pedig dráma tagozatos gimnáziumba járt. A középiskolai évek megviselték Nillát, ezért pszichológushoz járt, hogy segítségével túllendüljön a nehéz időszakon. Habár el volt veszve az életben, egy dologban mindig biztos volt: énekelni szeretne.

 

Trokán Nóri szerint Duró Nilla túltolta, Curtis a lány védelmére kelt

Curtis szerint ösztönösen jön Duró Nillából az a tehetség, amivel ráérez, hogyan kell felépíteni egy produkciót. Miklósa Erika pedig azt ígérte neki, bármilyen stílusban és bármit el fog tudni énekelni, ha őt választja.

 

Kassai Ádám: Készen állok arra, hogy szétszedjem ezt a színpadot

A 21 éves Kassai Ádám álma az volt, hogy rock énekesekkel adhassa elő egyszer saját számaikat. 16 évesen került be egy komolyabb zenekarba, most pedig a The Voice-ban szeretné megmutatni tehetségét. A színpadra lépés előtt úgy érezte, Curtisben benne lesz a vagányság, és megfordul majd a produkciójára.

 

Curtis: Azt vártam, hogy Nórinak megfordul a feje, mint az Ördögűzőben

Kassai Ádám kőkemény, hörgős rockdalt adott elő a The Voice színpadán, de egyik coach sem fordult meg. Ádám Curtisben bízott, aki székében ülve rettegett, hogy mi fog történni coachtársával a produkció hallatán. Végül Miklósa Erika bánta meg, hogy nem nyomott gombot, miután elénekeltette a 21 éves sráccal a Süss fel nap!-ot.

 

Bagi Zoltán: Ha megszólalt a televízióban a zene, felpattantam a kanapéra, és a távirányítóba énekeltem

A 21 éves Bagi Zoltán nagyon szereti a retró slágereket a nagymamájának és dédimamájának köszönhetően.

 

Curtis: Túl menő volt, engem meg is ijesztettél

Miklósa Erika az utolsó utáni pillanatban fordult meg Bagi Zoltánnak, aki szerinte elképesztően szépen énekel, sőt az elején még túl szépnek is tartotta. Curtis is egyetértett Erikával, de őt ez a tehetség inkább megijesztette. Trokán Nórinak viszont még hiányzott valami…

 

Jolis Carmen: Féltem attól, hogy nem szeretnek

Jolis Carmen életének nagy szívfájdalma, hogy édesapja kétéves korában elhagyta őket. A 22 éves lány a mai napig neki akar bizonyítani, de erre már nincs lehetősége.

 

Trokán Nóri: Sokat kellett dolgoznom, hogy helyrehozzam a lelkemet

A félig katalán származású Jolis Carmennek három coach is gombot nyomott már a produkciója elején, hamarosan pedig Miklósa Erika is megfordult. Manuel szerint a lány igazi előadó. Trokán Nóri lelkileg kapcsolódott össze Carmennel, aki elárulta, hogy minden érzelmet nagyon intenzíven él meg.

 

Trokán Nóri: Az anyám beteg volt lelkileg 2 hónapig, hogy mind a két lánya ezt akarja csinálni

Művész családban, színészek gyermekeként nehéz volt Trokán Nóriék választása, de 16 éves korában eljött a pillanat, ami nemcsak az ő, de édesanyja életében is meghatározó volt.

 

Nagy Nócy ki akar törni a TikTok-oldaláról, hogy nagy színpadokon énekeljen

Nagy Nóra, Nócy ismert influenszer, aki zenés videókkal építi TikTok-oldalát. Most viszont elérkezettnek látta a pillanatot, hogy nagyobb közönség előtt is megmutassa tehetségét.

 

Curtis: Nekem ez tetszik, gyerekek!

Manuel szerint Nagy Nócy túl sok mindent akart mutatni, de nem tudott sem a rapre, sem az énekre igazán figyelni. Miklósa Erika viszont úgy gondolja, könnyebb a többől elvenni, mint valamihez hozzáadni, amivel Curtis is egyetértett.

 

Trokán Nóri hangja betöltötte a The Voice stúdióját

A coachok azon gondolkodtak, milyen dalt választanának, ha ők indulnának a The Voice-ban. Trokán Nóri meg is mutatta azt a szomorú, szerelmes görög dalt, amit ő hozna, és azt is elárulta, mit jelent a számára: „Ha meghallok egy görög zenét, a gyökereim megfogják a talajt.”

 

Ruzsik Katalin a New York-i színházak és klubok után a The Voice színpadán mutatja meg tehetségét

Ruzsik Katalin angol nyelvtudás nélkül költözött ki Amerikába, hogy még jobb előadóvá váljon. New Yorkban broadway előadásokban szerepelt, és kisebb filmszerepeket is kapott, de emellett a zenét sem hanyagolta el – bekerült egy zenekarba, akikkel underground klubokban játszottak.

 

Trokán Nóri nem ismerte fel a The Voice versenyzőjét, akivel 4 évig élt együtt

Ruzsik Katalin és Trokán Nóri egyszerre jártak a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, mégsem ismerte fel a hangjáról. Egyik coach sem nyomott gombot az énekes-színésznőnek, amit végül Nóri és Miklósa Erika is megbánt.

 

Fehér Richárd autodidakta módon tanult énekelni, ami önbizalmat ad neki

A 33 éves Fehér Richárd több mint 10 éve énekel amatőr szinten, de a hétköznapokban rendezvényszervezőként dolgozik. Legnagyobb álma, hogy megnyerje a The Voice-t, és elismert énekessé váljon.

 

Trokán Nóri: Téged kár lett volna elengednünk!

Fehér Richárdot az utolsó pillanatig váratták a coachok, végül Curtis volt az egyetlen, aki megnyomta a gombot. Ennek ellenére Trokán Nóri és Manuel is élvezték a produkciót, Miklósa Erika pedig tudta, hogy Curtis már nagyon akar egy ilyen énekest a csapatába.

 

Salva Megan Priscilla: Soha nem voltam önmagam a hétköznapi életemben

A 23 éves Salva Megan Priscilla Olaszországban nőtt fel, de édesapja fülöp-szigeteki, édesanyja pedig magyar származású. Megan már Londonban él, és ott építi színészi karrierjét. Introvertált lánynak tartja magát, de úgy érzi, a színpadon igazán önmaga lehet, és fejezheti az érzéseit.

 

Manuel: Nagyon szexi vagy, hozzám kell jönnöd!

Salva Megan Priscillát mind a négy coach meg akarta szerezni, ezért egymás szavába vágva kampányoltak, hogy a félig magyar, félig fülöp-szigeteki lány őket válassza. Miklósa Erika szerint Megan még nagyon sok meglepetést fog okozni.

 

ByeAlex segített Csukovics Kevinnek az első videoklipjében

Csukovics Kevin a 2022-es X-Faktorban a székes feladatig jutott, de ott nem ért véget zenei karrierje.

 

Manuel nem fordult meg, mert azt hitte, Csukovics Kevin őt savazza

Csukovics Kevinnek nem sikerült továbbjutnia a The Voice Válogatójában, viszont kapott egy felajánlást Manueltől, aki utólag már bánja, hogy nem nyomta meg a gombot. A coach azt hitte, róla rappel a 18 éves srác, bár a produkció végére elbizonytalanodott.

 

Rónaszéki Sebestyén: Meg akarom mutatni, hogy van hangom, talán nem is olyan rossz

Rónaszéki Sebestyén több mint 20 éve breakel, de most szeretné az éneklésre helyezni a hangsúlyt. Azért jött a The Voice-ba, hogy megmutathassa hangját és énekessé válhasson.

 

Széken keresztül szúrta át Trokán Nóri szívét Rónaszéki Sebestyén hangja

Rónaszéki Sebestyén Szécsi Pált idézte meg a The Voice színpán, ami Curtist és Trokán Nórit is levette a lábáról. Mind a ketten megnyomták a gombot, majd együtt táncolva élvezték tovább a produkciót. „Meg fogjuk olvasztani a tévéképernyőt otthon” – mondta Nóri Sebestyénről, miután a 28 éves énekes őt választotta.

 

Magyar Elektra úgy érzi, Trokán Nóri féltestvéreként sokkal nehezebb bizonyítania

A 25 éves Magyar Elektra életében kicsi kora óta jelen van a zene. Most azért jelentkezett a The Voice-ba, hogy megmutathassa, mire képes, és hogy végre leváljon a családjáról – annak ellenére, hogy a testvére ül az egyik coach székben. Reméli, nem azért fognak megfordulni neki, mert tudják, hogy ki ő, hanem azért, amit nyújt a színpadon.

 

Magyar Elektra sírva fakadt pordukciója után – Miklósa Erika próbálta vígasztalni

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét.

 

Szabó Roland László: Az a célom, hogy egyszer majd jazz énektanár lehessek

A 18 éves Szabó Roland László családi zenekarukban énekel testvéreivel együtt. Habár a otthon érzi magát a rap műfajában, az az álma, hogy jazz énektanár legyen.

 

„Ez varázslat!” – Curtist lenyűgözte Szabó Roland produkciója

Szabó Roland László dalát Curtis úgy bulizta végig, mintha koncerten lenne, de végig izgult, hogy nehogy a többi coach is megforduljon. Manuel, Miklósa Erika és Trokán Nóri is örült, hogy Roland Curtis versenyzőjeként jutott tovább a The Voice-ban.

 

Palócz Gergő: Ha úgy gondolom, hogy jól nézek ki, akkor magabiztosabbnak is tűnök

A 30 éves Palócz Gergő programtesztelőként dolgozik, de nem ez az, amire igazából vágyik. Édesanyja sokáig nem is tudta, hogy fia énekelni akar. Akkor derült fény Gergő álmára, amikor a gimnázium után elkezdett a konzervatóriumban tanulni. Rájött, hogy a szorongása csak a fejében létezik, amit egy kapcsolóval le lehet kapcsolni.

 

Miklósa Erika: Úgy tudsz énekelni, hogy kitekered az embert

Mind a négy coach megfordult és hacolt azért, hogy Gergő az ő csapatába kerüljön. Miklósa Erika már nagyon vágyott egy ilyen produkcióra, Curtis pedig azonnal dalokat szeretne írni Gergőnek, függetlenül attól, hogy kinek a csapatát erősíti majd.

 

 

 

SOCIAL MEDIA