The Voice: nézd meg a tegnap esti produkciókat!

Tejszínhub

Adásrészletek.

 

Miklósa Erika Manuel dalt ígért, cserébe a rapper lesz az operaénekesnő tenor párja a Traviatában

Műfajt cserélnek a The Voice coachai? A harmadik válogató előtt Manuel vizsgáztatni kezdte Miklósa Erikát, aki állta a sarat, majd mikrofont ragadva elénekelt egy részletet a Traviatából.

 

Teran Villarel Máté Antónió megtáncoltatná a tévénézőket is produkciójával

A félig ecuadori, félig magyar származású 19 éves fiú az utcazenészként dolgozó édesapjától örökölte és tanulta muzikalitását. Teran Villarel Máté Antónió remélte, hogy komoly hatást válthat ki az emberekből – nemcsak a The Voice stúdiójában, de a tévénézőkből is.

 

Miklósa Erika: El is szégyelltem magam opearaénekes létemre, hogy mit is művelek – Teran Villarel Máté Antónió fog még meglepetés okozni a The Voice-ban

Teran Villarel Máté Antónió olyan hangulatot és bulit csinált a The Voice színpadán, hogy Curtis és Miklósa Erika nem bírt a székben maradni. Végül mind a ketten kampányoltak a 19 éves ecuadori-magyar fiúért, aki ugyan nehezen, de meghozta a döntést.

 

Lakner Roberta önpusztító életet élt, de Dzsúdlóval közös koncertjein eufórikus élményben volt része

A 24 éves énekesnőt 8 éves kora óta érdekli ez a pálya, az elmúlt 4 évben pedig már saját zenéket is ír. Első dala egy koprodukció volt Dzsúdlóval, akivel azóta koncerteztek is már közösen. Lakner Roberta akkoriban a bulikban megtapasztalhatta azt az euforikus élményt, amit nehéz volt elveszíteni a szürke hétköznapokban. Azonban mostanra véget vetett az egy évig tartó sötét időszakának, hogy valóra válthassa gyerekkori álmát.

 

„Hangilag nem győztél meg, viszont volt egy megérzésem” – Manuel saját magát látta Lakner Robertában

A négy coach közül Curtis és Manuel nyomott gombot Lakner Roberta produkciójára. Így a lánynak közülük kellett választania.

 

Loghin Anett célja, hogy megszerettesse a fiatalokkal a népi hagyományokat

A 17 éves lány Erdélyből, Kököllődombóról érkezett a The Voice stúdiójába. Loghin Anett nem tudja elképzelni az életét népdaléneklés és néptánc nélkül, ezért komoly küldetést tűzött ki magának.

 

„Kell csinálnom egy lagzit a párommal” – Loghin Anett produkciója meghozta Curtis kedvét

A coachoknak tetszett Loghin Anett dalválasztása és népviselete, de úgy érezték, produkciója most nem volt elég a továbbjutáshoz. Trokán Nóri értékelte, hogy a 17 éves lány számára ennyire fontos a hagyományőrzés, Curtis pedig megdöbbentő kijelentést tett.

 

Miklósa Erika énekel majd Curtisék esküvőjén?

Loghin Anett produkciója után Curtis elárulta, az ő családjukban nagyon fontosak a magyar hagyományok, ezért nem akar modern ceremóniát. Hasonló lagzira vágyik, mint Miklósa Erikáé volt, aki tartott egy kis ízelítőt a coachoknak.

 

Deffent Györgyi: Van egy nagyon nagy szabadságérzetem, hogy a zenéléssel tudok foglalkozni ismét

Deffent Györgyi egy 7 és egy 3 éves kislány anyukája, reggelente elviszi a gyerekeket iskolába és- óvodába, majd felteszi a fejhallgatót és újra azzal tud foglalkozni, amit a legjobban szeret csinálni: a zenével.

 

Dübörgött a rock a színpadon: Manuel megállás nélkül nyomta a gombot Deffent Györgyi hangjára

Állva bulizott Miklósa Erika, Manuel, Trokán Nóri és Curtis is a rekedtes hangú Deffent Györgyi produkciójára, a Highway to Hellre. A dal végén az énekesnő kislányai is felszaladtak a színpadra, amitől Miklósa Erika teljesen elérzékenyült. Manuel pedig elárulta, őt édesanyjára emlékezteti Erika.

 

Miklósa Erika: Nóri, azt kívánom, hogy anya légy!

Deffent Györgyi produkciója után azonnal felszaladtak hozzá kislányai. Ami ez után következett, attól a coachok is elérzékenyültek. Miklósa Erika szeretné, ha ezt az érzést Trokán Nóri is megtapasztalhatná egyszer.

 

Miklósa Erika örökbefogadott, halva született lányáról mesélt

A The Voice forgatásának szünetében a coachok közös szobájukban beszélgettek. Ekkor derült ki, min mentek keresztül korábban Miklósa Erikáék és az örökbefogadott kislányuk, akivel a mai napig hálásak egymásnak.

 

Lakatos Anita Patrícia: Meg akarom magamnak mutatni, hogy én is elérhetek valamit

A 21 éves Lakatos Anita Patrícia 2019-ben, Manuellel egy évadban indult az X-Faktorban. A Tábor székes feladatánál kiesett a versenyből, amit akkor nehezen élt meg. Azóta már egy 2 éves kisfiú édesanyja, és reméli, hogy ha gyermeke felnő, és visszanézi a The Voice adását, büszke lesz majd rá.

 

Miklósa Erika: Azért fordultam meg, mert kirázott a hideg

Lakatos Anita Patrícia remegve állt a The Voice színpadán produkciója után. Miklósa Erika hisz a 21 éves lány tehetségében, ezért megnyomta a gombot, majd felment hozzá, hogy megnyugtassa. Bár Trokán Nóri, Manuel és Curtis nem fordultak meg, szerintük is érdemes Anitával foglalkozni, és segíteni a fejlődésben.

 

Sándor Aurél színpadi szaltóval ünnepelte továbbjutását

A 16 éves fiú produkciójára csak Manuel nyomott gombot. Curtis szerint társa ki fogja hozni a maximumot a versenyszerűen sportoló Sándor Aurélból. De Manuel azt akarja elérni, hogy a zene fontosabb legyen az énekes számára, mint a torna.

 

Sándor Aurél szeretne lenni az első nemzetközileg elismert szertornász-énekes

Rengeteg sérülés nehezíti a 16 éves Sándor Aurél életét, aki napi 4-6 órát edz és versenyszerűen szertornázik. Ezekben a nehéz időkben az énekléshez fordul, hogy visszaszerezze motivációját.

 

Szekér Gergő az X-Faktor élő show-jáig jutott, de nem indította be zenei karrierjét

A 28 éves Szekér Gergő nem kezdő a zenei életben. Saját magának és másoknak is szerez dalokat, emellett pedig televíziós műsorokat és filmeket vág. A dalírást leginkább önkifejezésre használja, de a szakmában még keresi a helyét.

 

Miklósa Erika más dimenzióban érezte magát Szekér Gergő produkciójától

Három coach is gombot nyomott Szekér Gergőnek. Miklósa Erika könnyek között értékelte a produkciót, Curtis szeme pedig felcsillant, mikor felmerült a dalszövegírás lehetősége. A 28 éves énekes bevallotta, hogy befolyásolhatónak tartja magát, mire a háttal maradt Manuel azonnal kortesbeszédet tartott az egyik coach mellett.

 

Balogh Benjámin: Anyukám azzal biztatott, hogy apukám biztos lát fentről és büszke rám

A 14 éves Balogh Benjámin 2 éve vesztette el az édesapját, akivel minden nap együtt zenélt. „Mindig add ki a hangod, mi bízunk benned!” – elhunyt férje szavaival biztatta édesanyja Benit színpadra lépése előtt.

 

Balogh Benjámin valóra szeretné váltani elhunyt édesapja vágyát

balogh Benjáminban Trokán Nóri és Manuel látta meg a lehetőséget. Curtisnek is tetszett a produkció, de nem akarta, hogy Beninek Dani Jánossal kelljen párbajozni a The Voice későbbi fordulójában. A rapper azt is elmesélte a 14 éves fiúnak, rá milyen hatással volt édesapja elvesztése.

 

„Ma bizonyítási napom van, nyernem kell!” – Sztojcsev Noémi Laura szülei elismeréséért küzd

Sztojcsev Noémi Laura a Kőbányai Zenei Stúdió tanulója, aki szülei sikerein felbuzdulva bizonyítani akar a The Voice-ban. Édesanyja magasra tette a lécet a válogató napján, ugyanis mozgássérült fitneszversenyzőként aranyérmes lett a világbajnokságon – Laura pedig nem akart lemaradni.

 

Sztojcsev Noémi Laura mély érzelmeket váltott ki a coachokból

Curtis szerint egy csoda volt, ahogy Sztojcsev Noémi Laura énekelt. Manuelre is nagy hatással volt a lány, akinek – a coach szerint – sikerült érzéssel elénekelnie a népdalt.

 

Sárközi Rolandot 2 éves kora óta zenész nagypapája neveli

A 17 éves Sárközi Roland szülei 2 éves korában elváltak. Ezután ő zenész nagypapájához került, akinek azóta is sokat köszönhet.

 

Curtis kiakadt coachtársaira: Szégyelljétek magatokat!

Sárközi Roland produkciója után vita alakult ki a coachok között. Miklósa Erika dühös volt magára, amiért nem hallgatott az ösztöneire. Miután senki nem fordult meg a 17 éves énekes produkciójára, nem ő volt az egyetlen coach, aki utólag már bánta a döntését.

 

Istenes Bence öleléssel nyugtatta Szakács Erikát a produkciója előtt

A 18 éves Szakács Erika az éneklés mellett, a festészetben is otthonosan mozog. Tehetsége és rutinja ellenére mégis izgult a színpadra lépés előtt, ezért a The Voice műsorvezetője próbálta oldani a feszültséget a színfalak mögött.

 

Curtis: Leszállt egy angyal

Mind a négyen megfordultak Szakács Erika produkciójára. A 18 éves erdélyi lánynak már saját dalai is vannak a Spotifyon, annak ellenére, hogy nem ért a hangszerekhez – Manuel azonban megnyugtatta, ez nem lehet akadály, hiszen ő is hasonló helyzetben van. A kortesbeszédek után viszont Erikának sikerült meglepnie a coachokat, amikor kimondta, kit választ közülük.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://www.instagram.com/thevoice.magyarorszag/

https://www.tiktok.com/@thevoice.magyarorszag

https://www.facebook.com/voicemagyarorszag

 

SOCIAL MEDIA