A Konyhafőnök – Fördős Zé kerül terítékre

Tejszínhub

A Középdöntő következő adásában a Street Kitchen bázisára látogatnak el a versenyzők. Előtte azonban szikaszarvas állta útjukat, majd csípős hangulatba kerültek a színes kötényesek. A második feladatban rákkal párosíthatták a főételüket, miközben Flóra egy véletlen balesetnek köszönhetően összeesett a stúdióban, a fekete kötényes Dani pedig fülsüketítő áriákat énekelt.

 

Újabb versenyző hagyta el A Konyhafőnök stúdióját, számára véget ért a verseny a trófeáért és az ezzel járó 10 millió forintért!

Horváth Geri láda nélkül maradt: „Úgy éreztem magam, mint egy terhes anyuka”

Földi Laci döntött róla, hogy ki kapja a hátráltatást, ami abból állt, hogy egy valaki nem használhatott ládát a piactéren. A kiválasztott végül Horváth Geri lett, aki kreatívan oldotta meg a szívatást.

 

„Nem lesz, mit felraknom a tányérra” – Sinkovic Dóri minden eleme tönkrement

Sinkovic Dóri óriási tervekkel vágott neki a főzésnek, azonban sorra romlottak el az elemei. A mártásával álló háborút folytatott, de a zseléje és a húsa se úgy sikerült, ahogy tervezte. A főzés vége felé már attól tartott, semmit se tud majd kivinni a zsűrinek.

 

Sinkovic Dóri sírva omlott össze a kóstoláson

„Minden oké?” – kérdezte Rácz Jenő versenyzőjétől, Sinkovic Dóritól. A séfnek a munkája és a lány könnyei láttán úgy tűnt, hogy Dóri nincs jól.

 

Fördős Zé csalánnal kergette meg Rácz Jenőt

„Tényleg fejezd be” – szólt rá Rácz Jenő Fördős Zére, aki csalánnal szorította sarokba a séfet. Jenő a végén már egy boros üveggel próbálta távol tartani magától zsűritársát.

 

Nagy Dani több dalt is előadott A Konyhafőnök zsűrijének, amibe Rácz Jenő is beszállt

Elérkezett az utolsó fekete kötényes szívatás ideje. A helyzet igazi komikumát pedig az adta, hogy Nagy Danival kezdődött az egész és most vele is ért véget. Az ünnepi hangulat pedig adott volt: legendás dalok hangzottak el a versenyzőtől, és nem is maradt egyedül, mert Rácz Jenő is beszállt mellé énekelni.

 

Kettel-Fülöp Flórának főzés közben ugrott ki a válla

Kettel-Fülöp Flóra az egyik pillanatban még a csalánnal bíbelődött, a következőben viszont eltűnt a pultja mögött. Mindenki a segítségére sietett, amikor viszont közölte, hogy kiment a válla… az egész stúdió lefagyott.

 

„Majdnem minden pillanatát élveztem” – könnyeivel küzdve köszönt el A Konyhafőnök versenyzője

A nap végére Nagy Dani és Sinkovic Dóra álltak már csak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük folytathatja tovább a versenyt. A kieső elérzékenyülve távozott a konyhából.

 

 

 

SOCIAL MEDIA