A ValóVilág11 finalistái: Kriszti, Melina és Rico. Ma este győztest avatnak!

Tejszínhub

A tegnapi szimpátiaszavazáson a legkevesebb nézői szavazatot Reni kapta, így azonnal el kellett hagynia a villát. Ma este kiderül, ki lesz az az egy játékos, aki mindenkit maga mögé utasítva megnyeri a mesés 36 millió forintos fődíjat. Érthető, hogy a lakók elképesztő módon feszültek, így széles mosollyal fogadták újfent az Önfejlesztés Hetén náluk járt pszichológust, Viktort. Rajongói videóüzeneteket is kaptak, melyeket elérzékenyülve nézhettek végig. Az összes ValóVilág széria legjelentősebb momentuma a döntő összecsapás, a legelső évad ezen pillanataira már vissza lehet tekinteni a www.rtlplusz.hu oldalon s hamarosan a többi évad is látható lesz a felületen.

 

A nézők döntöttek: VV Reninek kellett elhagyni a villát

A szimpátiaszavazás eredménye sokkolta a villalakókat: VV Reni esett ki a játékból.

 

Ezek voltak VV Reni legszebb pillanatai a villában

VV Reni 105 napot töltött a ValóVilág 11 villájában, így az évad negyedik helyezettjeként végzett.

 

A villalakók könnyek között nézték meg a rajongóik üzeneteit

A külvilágtól elzárt villalakók most először szembesültek azzal, hogy a követőik hús-vér emberek, akik minden nap nézik őket, és nekik drukkolnak. A videók láttán nem bírták visszatartani a könnyeiket.

 

„Én nagyon egyedül vagyok” – VV Melina megnyílt a pszichológusnak

Viktor, a villa pszichológusa meglátogatta a villalakókat, hogy együtt átbeszéljék, ki mit tanult meg magáról az elmúlt hetekben, és milyen tapasztalatokkal gazdagodtak. VV Krisztit a sírás kerülgette, VV Melina pedig bevallotta, hogy úgy érzi, senkivel sem tud beszélgetni a villában.

 

„Ennél jobban már nem tudok bocsánatot kérni” – VV Reni kibukott VV Melina reakciójától

VV Reni megosztotta VV Krisztivel, hogy mennyire rosszul esett neki, hogy VV Melina kijelentette, hogy azt szeretné, hogy ha nem ő, akkor VV Rico nyerje meg a játékot. Reni elárulta, hogy már tehetetlennek érzi magát Melinával kapcsolatban.

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

 

SOCIAL MEDIA