A Kreatív éléről igazolt vezető szerkesztőt a 24.hu

Karrier Kiemelt

Szeptember 27-től Pál Zsombor, a Kreatív jelenlegi főszerkesztője a 24.hu-nál folytatja pályafutását, az újonnan létrehozott vezető szerkesztői pozícióban. A szakember az elmúlt években a kommunikációs és médiaipar vezető orgánumát irányította, előtte a Forbesnál dolgozott, azt megelőzően pedig marketingesként megfordult a Vodafone-nál és dolgozott reklámügynökségnél is. Sokoldalú tapasztalatait egyaránt kamatoztatja majd a tartalomkészítésben, a szerkesztésben és a munkaszervezésben.

 

Török László

Szeptember 1-től ugyancsak a 24.hu csapatát erősíti Török László, a Népszava belpolitikai rovatvezető-helyettese, aki korábban a Magyar Nemzet politikai rovatát is vezette. Török László az RTL új híroldalának vezetői székébe távozó Bordás Gábort váltja, a közéletrovat vezető-helyetteseként dolgozik majd Magyarország egyik legnagyobb hírportáljánál, Bita Dániel főszerkesztő-helyettes – rovatvezető mellett.

Az új vezetők mellett a nyár folyamán több új újságíró is megkezdte munkáját a 24.hu-nál, így  a portál megerősödve és felfrissülve vághat neki az előttünk álló választási kampány indulásával minden bizonnyal fordulatos és izgalmas időszaknak.

 

Fotók: Pál Zsombort Mohos Márton fényképezte, a Török Lászlót Marjai János.

 

 

SOCIAL MEDIA