A régióban is takarítanak

Márkák

A Magyar Fejlesztési Bank csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő növekedési befektetési programján keresztül 800 ezer euró friss tőkét kap a Rendi.hu a nemzetközi terjeszkedés finanszírozására.

Nemzetközi vizekre evezve terjeszkedik az ország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja, a Rendi.hu. A Magyar Fejlesztési Bank csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő növekedési befektetési programján keresztül 800 ezer euró (247 millió forint) tőkével járul a Rendi nemzetközi terjeszkedéséhez.
A 2018-as év tervei között kiemelt szerepet kap a nemzetközi terjeszkedés, első lépésként a közép-kelet-európai régióra fókuszál a vállalat. „Az itthon jól bevált, kapacitás megosztáson alapuló sharing economy üzleti modellt fogjuk alkalmazni a V4-ek térségében: Lengyelországban, Szlovákiában és Csehországban.Célunk 2020 végére a négy országban együttvéve a havi 35 ezer megrendelés elérése” – mondta el Csillik Timur, a Rendi.hu ügyvezető igazgatója. A támogatás fennmaradó részét a startup hazai és nemzetközi versenyképességének növelésére fordítja.
A társaság a kezdeti budapesti és agglomerációs megrendelések után már Győrben, Debrecenben és Szegeden is vállal megrendeléseket. A társaság a tavalyi év során több mint 200 takarító munkatárssal közel 13 ezer megrendelést teljesített. A nemzetközi terjeszkedés mellett természetesen cél a hazai hálózat fejlesztése is.