A Maven7 Amerikába megy

Márkák

A hálózatkutató cég eddigi dinamikus bővülésének eredményeképpen megnyitotta első amerikai kirendeltségét Bostonban.

Az amerikai székhely kiválasztásában meghatározó szerepet játszott a vállalat tudományos tanácsadójának és egyben társalapítójának, Barabási Albert-Lászlónak személyes jelenléte, hiszen a hálózatelmélet úttörője évek óta a Harvard és a Northeastern Egyetemek professzora, és korábban is Bostonból támogatta a cég munkáját.

A Maven7 szervezeti hálózatok felméréséhez fejlesztett online Software as a Service (SaaS) platformja, az OrgMapper olyan átfogó újításokkal szolgál változási, illetve HR projektben világszerte, amik sokkal gyorsabbá és eredményesebbé teszik a szervezetfejlesztési kezdeményezéseket.

“A Maven7 attól tud újat és egyedit nyújtani, hogy a hálózatkutatás legújabb eredményeit építi be üzleti megoldásaiba, melyhez elengedhetetlen a tudományos szférával ápolt intenzív kapcsolat. Nagyszerű évet zártunk 2013-ban, és az amerikai irodánk megalapítása a közvetlen válaszunk arra a potenciálra, amit a további növekedés szempontjából a térségben látunk.” – mondta Ruppert Péter, a cég vezérigazgatója.

A Maven Seven Network Research Inc. megalakulásával Ruppert Péter a magyar cég ügyvezetői posztját az ugyancsak társalapító Vicsek Andrásnak adta át. Az amerikai iroda létrehozásával a Maven7 kiemelt célja nemzetközi jelenlétének erősítése, és méretének gyors növelése.

(A képen a Maven7 csapatának egy része, forrás: a cég Facebook-oldala)

 

SOCIAL MEDIA