Új Barbie x Coccinelle táskák: Ha elfogadjuk magunkat és sokszínűségünket, erősebbek lehetünk

Hírek Kiemelt

Egyedi táskakollekciót tervezett a Barbie a Coccinelle táskagyártó márkával együttműködve. Az önmagunk elfogadását, a pozitív gondolkodást és az előítéletmentességet hangsúlyozó különleges, limitált sorozatban egy feliratos rózsaszín és egy fekete kézitáska található.  

 

Az exkluzív, „The future is limitless”, magyarul „A jövő határtalan” elnevezésű szettel az alkotók a korlátok lebontását, a befogadást, az önelfogadást és a természetes szépséget ünneplik. Mindez összhangban áll a Barbie küldetésével, hiszen a játékmárka babái nemcsak sokszínűek, hanem önbizalomra és az álmok megvalósítására is inspirálnak. A legújabb, Coccinelle for Barbie táskakollekció szlogenje éppen ezt az üzenetet hangsúlyozza: „A jövő határtalan”. A kezdeményezésben Magyarországgal együtt összesen 25 ország vesz részt.

Az egyedi táskák erős nejlonvászonból, olasz kézműves bőr fogantyúkkal készültek és zsinórozott szövetszalagok díszítik őket. A „The future is limitless” szlogen graffiti stílusú karakterekkel jelenik meg a darabok oldalán a rózsaszín anyagon feketével, a fekete anyagon pedig rózsaszínnel. A táskák belsejében egy rózsaszín címke is található, rajta a Coccinelle for Barbie kollekció jelszavával: ha elfogadjuk saját magunkat és sokszínűségünket, erősebbek lehetünk.

A limitált darabszámban elérhető kollekció a Coccinelle üzletében és online kapható.

 

SOCIAL MEDIA