Megérkezett a legújabb Barbie-sorozat

Hírek Kiemelt

Áprilistól öt új, extravagáns megjelenésű Barbie-val bővül a Mattel divatbaba kínálata. A most debütáló Barbie Extra sorozat darabjai egyedi stílusuk mellett különféle testalkatukkal, valamint változatos szem-, haj- és bőrszínükkel hívják fel a gyerekek figyelmét a sokszínűségre és az önkifejezés fontosságára.

 

Idén tavasszal öt új, extravagáns megjelenésű babával érkezik a Barbie Extra sorozat: egy vékony testalkatú baba rózsaszín bundával és díszes napszemüveggel, egy afroamerikai baba szivárványszínű műszőrme kabáttal, egy alacsonyabb, extrém hosszú, kék-rózsaszín frizurás baba gyöngyház fényű szoknyával, egy színes hajfonatos baba átlátszó táskával, valamint egy teltkarcsú baba kék hajjal és színes, batikolt pólóval tartozik a kollekcióba.

A sorozat darabjainak nem csak a megjelenése izgalmas, de a csomagolása és a hozzájuk tartozó kiegészítők is. Mind az öt Barbie Extra baba olyan visszazárható, hologramos anyagból készült, Barbie logóval díszített dobozban érkezik, amelynek külseje a baba ruházatával megegyező tapintású bevonatot kapott. A Barbie-khoz divatos kiegészítők és kisállatok is tartoznak, mint például a felhőágyon pihenő minimalac, a pink terepjáróban utazó rottweiler kölyökkutya vagy a tiarát viselő macska ikerpár.

A Barbie Extra kétségkívül a márka eddigi legmerészebb sorozata. Az új babák szokványostól eltérő megjelenésével, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel szeretnénk arra buzdítani a gyerekeket, hogy legyenek egyediek és bátran fejezzék ki a saját egyéniségüket az öltözködésükkel is. A különleges sorozat a gyűjtők számára is izgalmas lehet” – mondta Török Kata, a Mattel magyarországi brand managere.

Az új sorozat megjelenését az X-Faktor hatodik szériájának győztese, Opitz Barbi közreműködésével egy zenés reklámfilm is népszerűsíti. „Nagyon örültem, amikor a Mattel felkért, hogy én énekeljem az extravagáns Barbie babák reklámdalát. Fontos számomra a személyiségemhez illő, egyedi megjelenés és nagyon tetszik, hogy az új sorozat a szokványostól eltérő stílusok elfogadását is támogatja” – mondta el a reklámfilm kapcsán.

A Barbie Extra divatbabák extravagáns megjelenésükkel fejlesztik a gyerekek társas és empatikus képességét, elősegítve a különböző stílusok, valamint személyiségek megismerését és elfogadását. Ehhez a különféle testi jellemzőkkel és öltözködési stílussal rendelkező babák ideális játszótársak, hiszen nem csak a minket körülvevő világ sokszínűségét mutatják be, de bátorítják az önkifejezést és a saját stílus megtalálását is.

A különleges megjelenésű Barbie Extra kollekció már elérhető itthon is, júniusban pedig további babákkal bővül majd a sorozat.

SOCIAL MEDIA