Itt a Samsonite-os Barbie!

Hírek Kiemelt

Izgalmas utazószettel ünnepli 60. évfordulóját a Barbie. A Samsonite-tal közös, gyerekeknek és felnőtteknek készült kollekcióba két egyedi tervezésű, rózsaszín-fekete bőrönd és egy speciális, gyerekeknek készült modell tartozik. A különleges, limitált sorozat októbertől kapható a készlet erejéig.

Különleges bőröndkollekciót dob a piacra a 60. évfordulóját ünneplő Barbie a Samsonite bőröndgyártó márkával együttműködve. Az egyedi, „La Vie en Rose”, magyarul „Az élet rózsaszínben” elnevezésű szett a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szól.

A „Neopulse Barbie” bőrönd összeállítás egy trendi, átlátszó-rózsaszín, retro Barbie logókkal díszített kabinméretű bőröndből, valamint egy hozzá illő, ugyanolyan mintájú, gyerekeknek készült bőröndből áll. A garnitúra nemcsak praktikus, hanem kitűnő megjelenést is biztosít az anya-lánya párosoknak.

„Dreamrider Barbie” néven egy speciális, kifejezetten a 3 és 8 év közötti gyerekek számára tervezett gurulós modell is tartozik a kollekcióhoz. A kabinbőrönd különlegessége, hogy elbírja a gyerek teljes testsúlyát, így ráülve járműnek is beillik. A különösen ellenálló kerekek, a keresztszalagok és a kiváló minőségű zár garantálják, hogy a játék és az utazás biztonságos legyen.

A limitált darabszámban elérhető kollekció a kiemelt Samsonite üzletekben kapható.

SOCIAL MEDIA