Retro divatbabák debütálnak a Barbie legújabb Signature kollekciójában

Hírek Kiemelt

Izgalmas, a ’90-es évek utcai trendjeit idéző divatbabákkal bővíti Signature kollekcióját a Barbie-t forgalmazó Mattel. A limitált darabszámban elérhető BMR1959 gyűjteményben hat egyedi, merész megjelenésű baba szerepel.

 

Különleges retro babákkal bővíti egyedi, limitált mennyiségben elérhető Signature termékvonalát a Barbie. Az 1959-es születésű Barbara Millicent Robertsről elnevezett BMR1959 kollekcióban hatféle új, merész baba érkezik, amelyek öltözete a valódi, változatos utcai divat trendeket tükrözi vissza izgalmas, a ’90-es évek ihlette mintákkal, szabásokkal és színekkel.

A gyűjtők számára készült, az önkifejezés fontosságát hirdető divatbabák sorában egy fényes, csíkos nadrágot viselő göndör, szőke hajú és egy élénk virágos, kapucnis ruhás baba, valamint egy farmerdzsekis, neon motocross ruhás, illetve egy fonott hajú, biciklis nadrágos Barbie kapható. Ken is kétféle változatban érkezik a gyűjteménybe: hosszú, kontyos frizurával, piros-narancssárga kapucnis pulcsiban, valamint rövid, neonzöld hajjal és színben hozzá passzoló kertésznadrágban.

Az egyedi babák már a hazai üzletekben is elérhetőek. A különleges, retro dobozban kapható kollekció darabjaihoz egy-egy BMR logós állvány is tartozik.

 

SOCIAL MEDIA