Sztárbox: forrtak az indulatok a Rácz Jenő – Istenes Bence összecsapáson

Tejszínhub

A Sztárbox vasárnapi elődöntőjének legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapásán Rácz Jenő és Istenes Bence is nagyot küzdött. Az előzetes üzengetés miatt igen sokan voltak kíváncsiak a meccsre.

 

Forrtak az indulatok Rácz Jenő és Istenes Bence között a ringben, végül pontozással dőlt el a mérkőzés

Az egész ország várta, hogy Rácz Jenő és Istenes Bence szembekerüljön egymással a szorítóban. Noha mindkét versenyző elmondta korábban, hogy a felfokozott hangulatú előzmények dacára higgadtan fognak a ringbe lépni, ennek nem sok nyomát lehetett látni. Tapogatózásról szó sem volt, a séf és a műsorvezető azonnal egymásnak estek, és felváltva támadták egymást, ami többször szabálytalanságba is torkollt. A bírónak folyton szét kellett szedni a viaskodó ellenfeleket, előfordult, hogy Rácz Istenes nyakát szorította, máskor Istenes lökte neki kőkeményen a köteleknek a séfet, miközben többször is gúnyosan vigyorogtak egymásra. Elsősorban azonban végtelenül feszült és izgalmas ökölvívást láthattunk: Rácz Jenő ugyanolyan agresszívan ment előre, mint a Kabát elleni meccsén, és sokszor veszélyesebbnek is tűnt ellenfelénél. Istenes azonban állta a rohamokat, és az esetek nagy részében vissza is tudott támadni, máskor taktikusan fogásba menekült, amikor pedig a séf nem tudott hozzá közel kerülni, jól ki tudta használni a hosszabb karjait, különösen a harmadik menetben. Ütésből biztosan nem volt hiány egyik oldalon sem, mind a négy menetben ugyanolyan vehemenciával csépelték egymást, nem véletlenül hajtogatta Kovács Kokó István a végén, hogy „nem tudom, nem tudom, nem tudom, nem tudom”, utalva arra, hogy ember legyen a talpán, aki ezeket a pontokat összesíteni tudja. A pontozók azonban kevésbé látták szorosnak a küzdelmet, és egyhangú pontozással Rácz Jenőnek ítélték a győzelmet.

 

Istenes Bence: Ez a tockos kellett ahhoz, hogy nyerjek

Istenes Bence szerint a ringben állni olyan volt, mintha egy másik dimenzióban lenne. A negyeddöntőben nyert Schobert Norbi ellen, majd rögtön a győzelme után kihívta Rácz Jenőt, aki szerinte a háta mögött, sunyiban beszélt arról, hogy mennyire meg akarja őt verni. A mérkőzés előtti üzengetés azonban az utolsó héten szintet lépett: Istenes közzé tett néhány olyan kommentet figyelmetlenségből, ami miatt rasszizmussal vádolta meg a séf. Istenes azonban elmondta: az elmúlt 15 évben a nyilvánosság előtt éli az életét és soha nem volt gyűlöletkeltő megnyilvánulása. Tanult az esetből, elnézést kért, és úgy érzi, ez a tockos kellett neki ahhoz, hogy győzni tudjon az elődöntőben.

 

Rácz Jenő Istenesről: Ha ilyet tettem volna, otthonról és az edzőteremből is páros lábbal rúgnak ki

Rácz Jenőnek nehéz volt egy barát ellen bunyózni az utolsó negyeddöntőben, de nem is volt addig ezzel probléma, amíg meg nem látta Kabát Petit a földön heverni. A győzelemnek nem tudott örülni, rosszul érezte magát a mérkőzés után. Bár igyekszik az elődöntőben Istenes ellen 100 százalékot nyújtani, a lelke még mindig fáj. A séf azt mondta: a műsorvezető hatalmas csalódás számára emberileg, és ha ilyet tett volna, mint Istenes, otthonról és az edzőteremből is páros lábbal rúgják ki.

 

Istenes Bence: Ordenáré dolgokat ordított a Jenő meccs közben, nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele

Istenes Bence derekasan küzdött Rácz Jenő ellen, de a végén lemaradt a döntőről. A pontozók döntését nem akarta kommentálni, mint mondta, vissza kell néznie a mérkőzést, mindezek előtt azonban le akarta szögezni: nem volt véletlen, hogy nem akart kezet fogni Rácz Jenővel a mérkőzés után.

 

Rácz Jenő: Pici mocsok is benne volt a mérkőzésben, adtunk egymásnak, ahol csak tudtunk

Bár Rácz Jenő megnyerte a meccset, meglehetősen kifárasztotta Istenes Bence a negyedik menet végére. Egy-két nagyon kemény ütés átment a séfen is, akkor azt érezte, bajba került volna, ha lett volna folytatás. Az eddigi legtesztoszterongőzösebb mérkőzésbe Rácz Jenő szerint némi mocsok is vegyült, de ilyen a boksz.

 

Sztárbox minden vasárnap 19 órától az RTL-en.

Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont címe: 1173, Budapest, Pesti út 86-88.

 

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: www.rtl.hu/sztarbox

Facebook: facebook.com/sztarboxrtl

Instagram: @sztarboxrtl

TikTok: @rtlhu

Jegyértékesítés: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/sztarbox-budapest-riz-levente-sport-es-rendezvenykoezpont-622876/event.html

 

SOCIAL MEDIA