Sztárbox : Két mérkőzés is kiütéses győzelemmel végződött a első negyeddöntőben

Tejszínhub

Megkezdődött a harc a Sztárbox győzelmi öveiért, ami egyben azt is jelenti, hogy hárman tovább jutottak az elődöntőbe, hárman pedig búcsúztak a versenytől. A férfi középsúly mezőnyét tovább erősíti Molnár Áron, aki kiütéses győzelemmel búcsúztatta ellenfelét, Frohner Fecót. A női könnyűsúly mérkőzése is emlékezetes pillanatokkal gazdagította a helyszínen és a televíziók képernyői előtt a szurkolókat. Berki Mazsi négy menetben egyhangú pontozással győzedelmeskedett Megyeri Csilla felett, aki így távozott a versenyből. A nehézbombázóktól, a férfi nehézsúly kategóriájának összecsapóitól is kemény harcra lehetett számítani, ami azonban alig egy menetig tartott, mivel Árpa Attila kiütéses győzelemmel jutott tovább az elődöntőbe és így Nagy Ervinnek is véget ért a Sztárbox.

 

Molnár Áron kiütéssel nyert Frohner Fecó ellen

Molnár Áron a földre küldte Frohner Fecót a Sztárbox első összecsapásában, rögtön a második menetben. Fecó edzője végül bedobta a törülközőt, amit a versenyző eleinte értetlenül fogadott. Molnár Áron Iványi Gáboréknak és a Magyar Evangéliumi Testvérközösségnek ajánlotta a mérkőzést.

 

Berki Mazsi egyhangú pontozással győzte le Megyeri Csillát a Sztárboxban

Berki Mazsi ügyesen használta a hosszú kezeit a Megyeri Csilla elleni mérkőzésen. Csillának vérzett a szája, de a meccs alatt megszólalt párja, Zsolti, aki ugyan látta, hogy Csilla elfáradt, de bízott benne, hogy előre viszi majd a „parasztvér”. Mazsi azonban egyértelműen uralta a ringet.

 

Árpa Attila az első menetben kiütötte Nagy Ervint a Sztárboxban

Mindössze 18 másodperc volt már csak hátra a Sztárbox főmérkőzésének első menetéből, amikor Árpa Attila megsorozta Nagy Ervint, aki az ütések után földre került. A bíró úgy döntött, félbeszakítja a mérkőzést. Ez azt jelenti, Árpa Attila kiütéssel nyerte meg első mérkőzését a Sztárboxban.

 

Íme a Sztárbox himnusza

Mielőtt a sztárok ringbe szálltak volna, az Ibbigang előadta a Sztárbox himnuszát, a Jóéjt című dalt. Az Ibbigang a hazai hiphop egyik meghatározó formációja, legnépszerűbb daluk a Youtube-on 2,9 millió megtekintésnél jár.

 

A Sztárbox műsorvezetői, Csobot Adél, Héder Barna és Szujó Zoltán bemutatták a Sztárbox kabalafiguráját

18 év után újra az RTL képernyőjére került a Sztárbox! A három műsorvezető mellett azonban lesz még valaki, aki rendszeresen felbukkan a ring körül, a műsor kabalafigurája, Pakk-Pakk!

 

Kokó a szárnyai alá vette a Sztárbox versenyzőit

Profi pályafutása alatt Kokó csak egyszer kapott ki, tizenegyszer kiütéssel nyert. Kovács István többszörös világ- és Európa-bajnok, valamint olimpiai aranyérmes ökölvívó. Kokó a Sztárbox supervisora, segíti a versenyzők felkészülését, hogy minden celeb a legjobb formáját tudja hozni a mérkőzések alatt.

 

Erdei Zsolt kapott egy monoklit Brasch Bencétől

Az első mérkőzés sztárpontozóbírója Madár, azaz Erdei Zsolt, aki egy kicsit kesztyűzött a Sztárbox versenyzőivel és ennek még mindig látszik a nyoma az arcán. Erdei Zsolt félnehézsúlyú és WBC cirkálósúlyú világbajnoka.

 

Frohner Fecó: Nem ígérem, hogy egy haja szála sem görbül majd Áronnak!

Edzője szerint Frohner Fecó annyira komolyan veszi a felkészülést, hogy minden edzésen „meghal”, annak ellenére, hogy a békés természetű fodrásznak a verekedés teljesen idegen világ. Fecó biztos benne, hogy kemény meccs lesz, de nem tudja megígérni, hogy Molnár Áronnak haja szála sem görbül majd.

 

Molnár Áron: Fecó az első akadály, akit félre kell tolni ahhoz, hogy győzzek!

Molnár Áront gyerekkora óta vonzza a boksz, most pedig meg is mutathatja a ringben, hogy mire képes. Áront nem érdekli, hogy az ellenfele, Frohner Fecó milyen ember, egyszerűen csak le akarja győzni őt.

 

Molnár Áron: Itt kőkemény küzdelem lesz és pusztítás

Molnár Áron csak egy parányi fénypontnak látta az ellenfelét, Frohner Fecót a Sztárboxban. A meccs közben kizárólag az edzője instrukcióira figyelt, és a KSI kántálását hallgatta, itt készült fel ugyanis Áron a Sztárboxra. A súlycsoportjában versenyző többi celebnek pedig azt üzeni, hogy itt már nincs haverság és pacsizás!

 

Megyeri Csilla: Tudom, hogy sokan várják, hogy beverjék a képem!

Megyeri Csillát az edzője nemcsak a bokszra, hanem az életre is tanítja. Mindkettejüknek nehéz gyerekkora volt, úgy érzi, pont emiatt erősek. Csillának Berki Mazsi az egyedüli nő, akit nagyon szívesen megcsapkodna.

 

Berki Mazsi nem fél attól, hogy cicaharc lesz a Sztárbox ringjében

Berki Mazsival nem volt kegyes az élet, amikor 30 évesen megözvegyült, padlót fogott és elvesztett egy meccset, de szerinte aki egyszer már feláll a padlóról, az csak győzhet. Mazsi javasolja, hogy Megyeri Csilla előre foglalja le az időpontját a plasztikai sebészhez, arra az esetre, ha betörne az orra a meccs alatt.

 

Berki Mazsi: Ha rajtam van a nyomás, jobban teljesítek, ez most elég volt

Berki Mazsi úgy értékelte a győzelmét a Sztárboxban, hogy elmesélte, nagy elvárásai voltak maga felé, de miközben tartottak a menetek, nem tudta, hogy elég volt-e a győzelemhez a teljesítménye. Edzője szerint Mazsi stílusosan bokszolt és érezte az elejétől fogva, hogy jó alapanyag ehhez a sporthoz.

 

A BSW fokozta a hangulatot a Sztárbox főmérkőzése előtt

A BSW a John Lennon című dalt adta elő a ringben Berki Mazsi és Megyeri Csilla mérkőzése után, Nagy Ervin és Árpa Attila összecsapása előtt.

 

Borbély Alexandra bízik a Nagy Ervinben rejlő őserőben

Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei egyévesek, éppen fogzanak, így a színész házaspár éjszakái nem a pihenésről szólnak – így kellett felkészülnie Ervinnek a Sztárboxra. Mindezek ellenére a felesége hisz abban, hogy Ervin győzni fog.

 

Nagy Ervin kisebbre akarja faragni Árpa Attila arcát

Nagy Ervin nem tartja magát majrésnak, nem szereti a félelmet és a magánéletben kifejezetten kedveli Árpa Attilát, de nem bírja a nagy macsó imidzset, amit képvisel, ezért szívesen letörné a szarvát.

 

Árpa Attila ígéri: egy lábon ugrálva is kiüti Nagy Ervint

Árpa Attila gyerekkora óta sportol, az igazi szerelme mindig az amerikai futball volt, ebben a műfajban pedig elég gyakori az ütközés. Attila nemcsak megszokta az ütlközéseket, hanem fel is spannolja, ha valakivel összecsap. Az edzések alatt azonban bokaszalag-szakadást szenvedett.

 

Kicsit kocsmai volt a bunyó Árpa Attila és Nagy Ervin között Árpa edzője szerint

Árpa Attila épp a mérkőzés napjára épült fel a sérüléseiből és pontosan azt nyújtotta, amit az edzője, Golyó tanított neki. Árpa édesapjának jobban vert a szíve, mint a fiának, de megnyugodott, amikor látta, hogyan támad. Golyó azt gondolta, Nagy Ervin tovább fogja bírni a meccset, de végül örült, hogy a vártnál jobban alakult a mérkőzés.

 

Nagy Ervin: Nem tudom, hogy hogy dolgozom fel

Nagy Ervin számított Árpa Attila stílusára a ringben. Ettől függetlenül azt gondolja, nagy feladat lesz számára, hogy feldolgozza a vereséget. Ervin úgy érezte, Attila úgy ment felé, mint egy buldózer és nem számított arra, hogy rögtön minden erejét beveti.

 

Ők csapnak összre a Sztárbox következő adásában

Következő héten Brasch Bence KKevin ellen, Sáfrány Emese Dobos Evelinnel szemben, Istenes Bence pedig ifjabb Schobert Norbival száll ringbe a Sztárboxban. Istenes Bencét annyira felspannolta az első adás, hogy szíve szerint előrehozta volna a saját meccsét, és már most megmérkőzött volna Norbikával.

 

A negyeddöntők következő fordulójában, november 5-én az alábbiak csapnak össze.
November 5.
Női könnyűsúly: Sáfrány Emese – Dobos Evelin
Férfi középsúly: Istenes Bence – Schobert Norbert
Férfi nehézsúly: KKevin – Brasch Bence

Sztárbox minden vasárnap 19 órától az RTL-en.

Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont címe: 1173, Budapest, Pesti út 86-88.

A műsor hivatalos oldalai:
Honlap: www.rtl.hu/sztarbox
Facebook: facebook.com/sztarboxrtl
Instagram: @sztarboxrtl
TikTok: @rtlhu
Jegyértékesítés: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/sztarbox-budapest-riz-levente-sport-es-rendezvenykoezpont-622876/event.html

 

SOCIAL MEDIA