The Voice: Istenes Bence monoklival, a coachok segítőkkel érkeztek az első Párbajra

Tejszínhub

A The Voice első Párbaján a coachok párokba osztották versenyzőiket, akik ezek után belevetették magukat a próbákba, hogy a színpadon a maximumot nyújthassák és továbbjuthassanak a következő fordulóba. A coachok a próbákra segítőket is kaptak: Curtis Herceg Erikát, Miklósa Erika Gáspár Lacit, Trokán Nóri Puskás Petit, Manuel pedig Ekhoet kérte fel arra, hogy segítse a munkát. A coachoknak a párbajok végén arra is volt lehetőségük, hogy megmentsenek vagy elraboljanak egy-egy énekest. Istenes Bence pedig egy gyanús sötét folttal a szeme alatt vezette végig az első Párbaj adást.

 

„Valld be, hogy az Adél volt” – Istenes Bence gyanús monoklival jelent meg a The Voice színpadán

Miután Istenes Bence ismertette a Párbaj szabályait, Manuelnek feltűnt, hogy sötét folt díszeleg a műsorvezető egyik szeme alatt. Azonnal megkérdezte, hogy hol szerezte a monoklit, persze a választ meg sem kellett várnia, hiszen coachtársainak is megvoltak a maguk tippjei a harci sérülés kapcsán.

 

„A szerencse kabalád vagyok” – ismerős arcok segítettek a coachoknak a Párbajok próbái alatt

Manuel, Trokán Nóri, Curtis és Miklósa Erika újabb izgalmas kihívás elé állították magukat és versenyzőiket: „Nem volt egyszerű választás összerakni 14 embert” – mondta Manuel, miután coactársaival párokra osztották saját énekeseiket. Persze, kaptak egy kis segítséget is: Herceg Erika, Gáspár Laci, Puskás-Dallos Peti és Ekhoe csatlakozott hozzájuk, hogy tanácsokat adhassanak a párosoknak.

 

„Olyan mintha picit félnétek a saját hangotoktól” – Gáspár Laci még több erőt várt Deffent Györgyitől és Beck Andrástól

Miklósa Erika két énekese, Deffent Györgyi és Beck Andris egy P!nk számot adtak elő coachuknak és Gáspár Lacinak, akiknek ugyanaz volt a véleménye róluk: bátortalanok voltak.

 

Deffent Györgyi & Beck András: Just Give Me A Reason (P!nk ft. Nate Ruess)

Deffent Györgyi és Beck András a The Voice első Párbaján P!nk és Nate Ruess Just Give Me A Reason című dalát adták elő.

 

„A produkciója számomra most tökéletes volt” – Miklósa Erikát kirázta a hideg Beck András és Deffent Györgyi Párbajától

Miklósa Erika elégedetten tapsolta meg mindkét énekesét, miután az utolsó hangot is kiénekelték a Párbajon. Az operaénekesnek ezek után el kellett döntenie, hogy Deffent Györgyit vagy Beck Andrást szeretné továbbjuttatni.

 

Miklósa Erika az utolsó pillanatban mentette meg versenyzőjét

Épp Miklósa Erika széke mellett sétált volna el versenyzője, akit a kiesés széléről rántott vissza, amikor a coach gondolt egyet és lecsapott.

 

Manuel egyik versenyzője már a próbán túlszárnyalta párbajtársát?

Manuel Haga Jázmint és Balogh Benjamint választotta ki, hogy közösen adjanak elő egy dalt a Párbajon. Miközben Jázmin egy az egyben lehozta, amit a coach kért, Benjáminnak nagyobb vállalást jelentett a dal, miután ő a klasszikusabb vonalat képviseli. „Jól áll a dalnak, ahogy énekelsz” – mondta a fiúnak Manuel, akit nem engedett el tanács nélkül a próbáról.

 

Balogh Benjámin & Haga Jázmin: Changes (2pac)

Balogh Benjámin és Haga Jázmin a The Voice első Párbaján 2pac Changes című dalát adták elő.

 

Manuelt lenyűgözte versenyzője tehetsége: „Bármilyen számot adnék neki, egy az egyben lehozná”

Balogh Benjámin és Haga Jázmin produkciója után Curtis gyorsan megragadta az alkalmat, hogy odacsípjen Manuelnek, aki szerinte végre olyan dalt adott a versenyzőinek, amit még ő is ismer. Az adok-kapok azonban hamar véget ért, ugyanis Manuelnek fontos döntést kellett hoznia: ki kellett választania, hogy Jázmint vagy Benjámint viszi tovább.

 

Szekér Gergő és Virág Timóteus hamis hangjai megijesztették Curtist és Herceg Erikát

„A végén, amikor a dal kinyílt… az konkrétan fájt” – mondta döbbenten Curtis, amikor Herceg Erikával végighallgatták Szekér Gergő és Virág Timóteus párbajdalát. Az előadásuk annyira hamis volt a próbán, hogy a coach és segítője nehezen hitték el, hogy mit hallottak.

 

Szekér Gergő & Virág Timóteus: Megmentő (Azahriah)

Szekér Gergő és Virág Timóteus a The Voice első Párbaján Azahriah Megmentő című dalát adták elő.

 

„Nagyon közel érzem a lelkét magamhoz” – Curtis görcsösen éneklő versenyzője helyett a földöntúli hangra szavazott

Curtis nagyon örült neki, hogy a félresikerült próba után Szekér Gergő és Virág Timóteus is megfogadták a tanácsait. Egyiküket azonban még így is néha bizonytalannak és görcsösnek érezte, éppen ezért a másik énekesre esett a választása.

 

Az egyik coach megmentette Szekér Gergőt a kieséstől

Miután Curtis úgy döntött, hogy Virág Timóteust szeretné továbbvinni a versenyben, Szekér Gergő egyedül maradt a színpadon Istenes Bencével. Amikor a műsorvezető felhívta a figyelmet arra, hogy eljött a rablás és a mentés ideje, az egyik coach gondolkodás nélkül a gombjára csapott.

 

„Ne ijedjetek meg attól, hogy tök mások vagytok” – Puskás-Dallos Peti megpróbált segíteni Doan Viktóriának és Fóris Szonjának

Doan Viktória és Fóris Szonja lenyűgözték Trokán Nórit és Puskás-Dallos Petit a próbán, az viszont mindkettejüknek feltűnt, hogy a lányokat zavarja, hogy mennyire más világokat képviselnek a színpadon. Nóri és Peti tanácsaikkal próbálták jó útra terelni az énekesnőket.

 

Fóris Szonja & Doan Viktória – Tory: Signed Sealed Delivered (Stevie Wonder)

Fóris Szonja és Doan Viktória a The Voice első Párbaján Stevie Wonder Signed Sealed Delivered című dalát adták elő.

 

„Most jön a mondat, ugye?” – Trokán Nóri félve hozta meg döntését, miután versenyzői leénekelték egymást a színpadon

„Úgy éreztem, mintha versengés lett volna… hangversengés” – mondta Miklósa Erika miután végighallgatta Fóris Szonja és Doan Viktória duettjét. Trokán Nóri pedig hozzátette, hogy nagyon büszke a lányokra, mert óriásit fejlődtek a próba óta. Ezek után Nóri kicsit félve, de elárulta, kivel szeretne továbbra is együtt dolgozni.

 

Manuel kérésére, Lakner Roberta és Deák Rebeka közösen írtak egy dalt a Párbajra

Lakner Roberta és Deák Rebeka mindketten saját számot adtak elő a Válogatón, ezért Manuel arra kérte őket, hogy a Párbajra együtt írjanak egy dalt. Miközben Roberta nagyon megszerette a dalt, Becca kicsit furának érezte a helyzetet.

 

Deák Rebeka Brigitta & Lakner Roberta: Félember (saját dal)

Deák Rebeka Brigitta és Lakner Roberta a The Voice első Párbaján Félember című saját dalukat adták elő.

 

Hiába hallott hamis hangokat is, Manuel nehezen tudott választani Lakner Roberta és Deák Rebeka közül

Lakner Roberta és Deák Rebeka saját dalát hallgatva a coachok szerint csak az egyik lány tudta érzelmileg is átadni, amint énekelt, sőt Curtis szerint Rebeka kicsit hamisan lépett be a produkció elején. A kritikák ellenére Manuelnek nem volt olyan egyszerű a döntés.

 

Miklósa Erika ráérzett Bagi Zoltán és Orgován Dorina párosára: „Ismertük egymást korábbról”

A próbán Miklósa Erika izgatottan kérdezte meg énekeseit, hogy mennyire örültek neki, hogy egymással kell dolgozniuk. Bagi Zoltán és Orgován Dorina bevallották, hogy nagyon meglepődtek, amikor megtudták, ugyanis korábban már találkoztak, ráadásul akkor is az éneklés hozta össze őket.

 

Orgován Dorina & Bagi Zoltán: Híd a folyót (TNT ft. Szekeres Adrien)

Orgován Dorina és Bagi Zoltán a The Voice első Párbaján a TNT és Szekeres Adrien Híd a folyót című dalát adták elő.

 

„Mindjárt el is hiszem, hogy együtt vannak” – Bagi Zoltán és Orgován Dorina kémiája meglepte a coachokat

Bagi Zoltán és Orgován Dorina nemcsak a közöttük lévő összhanggal, de a hangjukkal is lenyűgözték a coachokat. „Le se tagadhatnátok, hogy kinek a csapatában vagytok” – tette hozzá Curtis, aki imádta, hogy nem féltek tőle, hogy változtassanak a dalon. A sok pozitív benyomás ellenére Miklósa Erikának választania kellett kettejük közül.

 

Curtis sokat várt Jaber Gábortól és Bakti Ádámtól: „Biztos vagyok benne, hogy itt kemény rapháború lesz”

A nagy elvárások ellenére Curtis és Herceg Erika is komoly tanácsokkal indították útnak Jaber Gábort és Bakti Ádámot. Egyiküknek a színpadi fellépésen kell erősítenie, míg a másiknak a kondiján kell dolgoznia, hogy jobban bírja a színpadon.

 

Bakti György Ádám & Jaber Gábor: Stars (saját dal)

Bakti Ádám és Jaber Gábor a The Voice első Párbaján Stars című saját dalukat adták elő.

 

Jaber Gábor alig hallotta a zenekart, Bakti Ádámmal mégis elérték, hogy az egész stúdió tomboljon

A coachok már a produkció közben meglepődtek, amikor meglátták, hogy kiesett Jaber Gábor fülese, aminek a segítéségével hallhatta volna a zenekart. Az elhagyott technikai eszköz ellenére Bakti Ádámmal elérték, hogy mindenki tomboljon a stúdióban, még Miklósa Erika is, akit Curtis szerint a csillárról kellett leszedniük, annyira magával ragadta a rapdal.

 

Trokán Nóri és Miklósa Erika harcba szálltak egymással a megmentett versenyző pulcsijáért

Manuel egy percig sem gondolkodott, amikor Jaber Gábor és Bakti Ádám produkciója után egyikük aszínpadon maradt Istenes Bencével: azonnal a gombjára csapott. A meglepetések itt azonban még nem értek véget, ugyanis Trokán Nóri és Miklósa Erika is kinézte magának az énekes pulóverét…

 

Trokán Nóri és Puskás-Dallos Peti a földön ülve nyugtatták le a párbajozó versenyzőket

Tamási Laura és Budai Krisztofer próbáján Trokán Nóri úgy érezte, hogy énekeseinek jobban le kellene lazulnia, ezért kitalálta, hogy Puskás-Dallos Petivel tábori hangulatot teremtenek a földön ülve.

 

Tamási Laura & Budai Krisztofer: Bájoló (Suhancos)

Tamási Laura és Budai Krisztofer a The Voice első Párbaján a Suhancos Bájoló című dalát adták elő.

 

Trokán Nóri felszaladt a színpadra Tamási Laura és Budai Krisztofer produkciója után

Trokán Nóri büszkén futott fel a színpadra versenyzőihez, hiszen a próbához képest Tamási Laura és Budai Krisztofer óriásit ugrottak előre. Ennek ellenére coachtársaival együtt a kritikáikat is megfogalmazták a dal kapcsán. Nóri végül magabiztosan mondta ki, hogy kit szeretne továbbvinni a versenyben.

 

„Ez a duett ilyen terápiás duett is lehet” – Miklósa Erika segíteni szeretett volna Horváth Ibolyán

Miklósa Erika nemcsak egy tökéletes produkciót várt Horváth Ibolyától és Szabó Bencétől, azt is szerette volna megélni, hogy ha nem is tudatosan, de valaki segít a bántalmazó kapcsolata után bizonytalankodó Ibolyán. A próbán pedig kiderült, hogy bejöttek a coach számításai.

 

Horváth Ibolya & Szabó Bence: Hallelujah (Leonard Cohen)

Horváth Ibolya és Szabó Bence a The Voice első Párbaján Leonard Cohen Hallelujah című dalát adták elő.

 

„Szörnyű volt otthagyni a színpadon” – a továbbjutó versenyzőnek potyogtak a könnyei duettpartnere miatt

Miklósa Erika és coachtársai nagyon elégedettek voltak Szabó Bence és Horváth ibolya produkciójával. „Egyszerűen kivégeztél érzelmileg” – mondta az énekeseknek Trokán Nóri. Miklósa Erika végül meghozta döntését, azonban a továbbjutó versenyzője a boldogsága ellenére mégis elsírta magát.

 

Miklósa Erika örömében sikított egyet, amikor coachtársa elrabolta kieső versenyzőjét

Miklósa Erika Szabó Bencét juttatta tovább a Párbajon, és miután már nem maradt több mentése, el kellett engednie Horváth Ibolyát. Az utolsó pillanatban azonban az egyik coach lecsapott az énekesnőre.

 

Jövő héten szombat és vasárnap este ismét érkeznek a Párbaj fordulói, ahol a versenyzőknek párban kell megküzdeniük egymással a továbbjutásért.

 

SOCIAL MEDIA