Ő Magyarország új Konyhafőnöke!

Tejszínhub

A Konyhafőnök 10., jubileumi évadát Kurta Zsuzsa, az erdélyi származású versenyző nyerte meg! Övé a 10 millió forint és a trófea, vele együtt örülhetett Rácz Jenő, aki a gasztroreality történetének első Aranykupáját vihette haza!

 

A hagyományokat folytatva a finalisták eldönthették, hogy melyik egykori versenyzővel szeretnének együtt főzni, így Flórának Kerekes Balázs és Sinkovic Dóri, míg Zsuzsának Molnár-Thomka Hanna és Ferenczi Laci segített a három fogásból álló, három órán át készülő menüsor megvalósításában.

Sztárok, köztük egy milliárdos üzletember kóstolt a Fináléban! Herceg Erika, az X-Faktor mentora, Lakatos Márk stylist és Balogh Levente, a Cápák között befektetője osztotta meg a véleményét a zsűrivel, Fördős Zével, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel.

A győztes kihirdetésével véget ért A Konyhafőnök 10. „civil” évadának izgalmas újításokkal és váratlan fordulatokkal teli versenye.

 

„Nem érdekel, nem adom” – Flóra és Zsuzsi vitába szálltak a segítőkért

A Konyhafőnök Fináléjára ismerős arcok tértek vissza a konyhába, hogy Kettel-Fülöp Flórának és Kurta Zsuzsának segítsenek a mindent eldöntő főzésben. Bár a legtöbb vendéget régi barátként üdvözölték, egyikük kapcsán mégis heves vita alakult ki a finalisták között, és a saját igazából egyik fél sem akart engedni.

 

„Sztrókom lesz” – Kettel-Fülöp Flórának újra egy régi csapattársa nehezítette meg a dolgát

Kettel-Fülöp Flóra legrosszabb rémálma vált valóra, amikor ismét Kerekes Balázzsal került egy csapatba. Bár mindketten eltökélték, hogy ezúttal más lesz a köztük lévő dinamika, mégis feszültté vált a hangulat, amikor Balázs képtelen volt úgy teljesíteni, ahogy Flóra azt elvárta volna.

 

„Elcsesztem” – Kurta Zsuzsa rossz hozzávalókat diktált a segítőjének

A Konyhafőnök Fináléjában már nem volt lehetőség hibázni, de az izgalom és a stressz hatására Kurta Zsuzsa fejében összekavarodtak a receptek, így rossz zselésítőanyagot használtak fel egy elemhez. Bár hamar ráeszmélt a hibájára, a portói borból készült zseléje sem akart úgy sikerülni, ahogy azt eltervezte.

 

„Ez 24 karátos arany?” – Herceg Erikát és Rácz Jenőt ugyanaz az elem nyűgözte le

Kurta Zsuzsa előételének nem minden eleme aratott osztatlan sikert A Konyhafőnök zsűritagjainál, de egy elemmel nagyon betalált. Az aranybevonatos gombócokkal levette a lábáról Herceg Erikát, akinek az arany iránti rajongásában Rácz Jenő is osztozott.

 

„Besz*rtam a Jenőtől” – Rácz Jenő úgy bepöccent a Finálé kóstolásán, hogy még Balogh Levente szava is elakadt

A finálés értékelésen Rácz Jenő egy ideig csendben hallgatta zsűritársai értékelését, egy ponton túl viszont nem bírta tovább magában tartani a gondolatait. Nem tűrte, hogy Sárközi Ákos a szavába vágjon, és olyan vehemensen állt ki a versenyzője mellett, hogy még Balogh Levente is megrettent tőle.

 

Kiderült, ki lett A Konyhafőnök 10. évadának győztese

A Konyhafőnök jubileumi évada rengeteg újdonságot tartogatott már a legelső casting naptól kezdve, azonban a verseny főnyereménye nem változott: a győztes a megtisztelő cím mellett 10 millió forintot is hazavihetett. Bár nagyon szoros volt a küzdelem, a zsűri végül megválasztotta Magyarország legújabb konyhafőnökét, aki elárulta, hogy ezentúl felemelt fejjel fog járni az utcán.

 

 

 

 

SOCIAL MEDIA