Március 25-én indul a Matild Cabaret új évada

Tejszínhub

A Matild  Palota tavaly októberben élesztette újra a revü csillogó világát a fővárosban. Hetente többször újra felelevenítették a huszadik század eleji pesti éjszakai életet, híres magyar művészeket felvonultató élő koncertekkel, előadásokkal és háromfogásos vacsorával készültek a szórakozni vágyó közönségnek.

 

Három különböző tematikájú esttel készülnek. A „Life is a Cabaret” az igazi időtlen szórakozás újragondolt koncepcióban. A klasszikus francia kabaré ihlette modern jelenetekkel újradefiniálja az időtlen elegancia fogalmát. A néző tanúja lehet egy kibontakozó történetnek, amely egyesíti a legszebb dalokat és modernkori slágereket a Group’n’Swing előadásában.

A „Dreams come true” egy utazást kínál a burleszk világába. A Fehér Lili főszereplésével megálmodott elegáns és vonzó előadás tele van magával ragadó pillanatokkal és a Matild Girls kirobbanó koreografált táncaival. Az álmok világába elkalauzoló burleszk show-műsor egy igazán intenzív élményt nyújt majd a budapesti éjszakában.

A harmadik „Fly me to the Moon” elnevezésű vacsorarevün Gájer Bálint és zenekara Hollywood legszebb szerelmi történeteit idézi meg és eleveníti fel a Matild Café & Cabaret történelmi színpadán. Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole és Michael Bublé legszebb slágereit veszi sorra. A szenvedélyes és játékos show tökéletes módja annak, hogy a vendégek átélhessék a kabarék időtlen klasszikus világát egy finom vacsora kíséretében – írják.

Az előadások alatt idén is háromfogásos vacsorát szolgálnak fel, amely gasztronómiai élmény kulináris filozófiájának középpontjában a kiváló vendégélmény áll.

„Nagy öröm számunkra, hogy a tavalyi évben ilyen népszeűek voltak a revüműsoraink vendégeink körében. Az új évadban szeretnénk még lehengerlőbb és ragyogóbb showt, valamint még különlegesebb kulináris élményt kínálni. A Matild Cabaret programja egyedülálló lehetőséget biztosít a budapesti szórakozóhelyek palettáján, mert a vendégek az este keretein belül láthatnak egy színvonalas revüshow-t, amelyet egy a tőlünk megszokott gasztronómiai élménnyel párosítunk. Új, legendás hely van születőben, és ez nagy büszkeséggel tölt el minket” – mondta Selim Ölmez, a Matild Palace igazgatója.

 

SOCIAL MEDIA