Selim Ölmez a Matild Palota marketingigazgatója

Karrier Kiemelt

‌Az idén‌ nyár elején ‌nyíló‌ ‌budapesti Matild‌ ‌Palota‌ Selim Ölmezt nevezte ki szállodaigazgató-helyettes, marketingigazgatói pozícióra. Selim a felső vezetőség tagjaként a stratégiai marketing és kommunikációs területekért, valamint a Matild Palota sikeres megnyitásáért felel.

 

A vendéglátó- és szállodaipar területén szerzett 23 évnyi nemzetközi pre-opening, hírnév- és revenue menedzsment, marketing, kommunikációs és hotel menedzsment tapasztalata, a luxusmárkák területén szerzett széles körű tudása kulcsszerepet fog játszani abban, hogy a Matild Palota Budapest legvonzóbb társasági központjává váljon.

“2A Matild Palota visszatér! Hiszem, hogy maradandót alkotunk Budapest gyönyörű városában. Biztosak vagyunk abban, hogy leendő vendégeink a Matild Palota kínálta kulturális és gasztronómiai élményeknek minden percét ugyanúgy élvezni fogják, mint magának az újjászületett épületnek a magával ragadó és különleges varázsát” – nyilatkozta Selim Ölmez.

A szakember, mielőtt csatlakozott volna a Matild Palota felső vezetőségéhez, a Marriott International számos brandjéhez tartozó szállodában dolgozott, úgymint Sheraton, W Hotels vagy a St. Regis. Szakmai tapasztalatait olyan rangos, ötcsillagos luxusszállodákban és nagy presztízsű helyszíneken kamatoztatta, mint a kazahsztáni The St. Regis Astana, a The St. Regis Istanbul, a Spago by Wolfgang Puck törökországi étterme és az Abu-Dzabiban található The St. Regis Saadiyat Island Resort.

Pályafutása során szállodaipari tapasztalatait Oroszországban, Törökországban, Abu-Dzabiban és Katarban is bővítette. Nemzetközi karrierjének köszönhetően széles körű ismeretekkel rendelkezik a luxusmárkák világáról és a globális turisztikai iparágról is. Selim több nemzetközi díjat is nyert, többek között: Starwood Hotels & Resorts, President’s Award, St. Regis Hotels & Resorts – Service Delivery Award, Starwood EAME Awards and Best SPA marketing Middle East, Middle East SPA Awards. A törökországi Akdeniz Egyetem Társadalomtudományi Intézetében közkapcsolatok és reklám szakon szerzett mesterszakos diplomát, míg alapképzésben a Gazi Egyetemen közgazdasági és társadalomtudományi szakon folytatott tanulmányokat. Selim anyanyelve török, folyékonyan beszél angolul, jól beszél németül és oroszul.

SOCIAL MEDIA