Elrugaszkodott Az ugrás Gundel Takács Gáborral

Tejszínhub

Bemutatkozott az RTL nagyszabású, beugratós kvízműsora, Az ugrás, amit Gundel Takács Gábor vezet. A Hollandiában rögzített műsor minden hétköznap este 19:50-kor látható az RTL műsorán.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő is feltűntek Az ugrás első adásában

A vadonatúj kvízműsor első szintjén Rácz Jenő és Sárközi Ákos is felbukkantak… egy kicsit másképp, mint az megszokhattuk. Vajon az első játékos, Sándor tisztában volt vele, milyen karriert futottak be eddig A Konyhafőnök séfjei?

„Húzz egy váratlant” – Az ugrás játékosa csak a szimatára hallgathatott, amikor nekirugaszkodott

Gasztronómia, földrajz és zene. Az ugrás harmadik szintjén egymástól merőben távolálló állítások vártak a játékosra, aki nem igazán volt biztos a döntésében. Ennek ellenére nem sokáig merengett, miközben a hidat nézte, percek kérdése volt és dobbantott…

„Szégyelld magad” – Gundel Takács Gábor a zuhanó játékos után kiáltott

Vajon ki lehet Kozák Danuta és milyen származású? Imanuelnek több rejtéllyel is szembe kellett néznie a játék hatodik szintjén, ugyanis nem igazán tudta jól bekategorizálni a híres sportolót. Ez végül a vesztét okozta, Gundel Takács Gábor pedig sportriporterként nem hagyta szó nélkül a játékos döntését.

A döntő szinten segítséget kért Az ugrás játékosa

Katalinnak sikerült átjutnia a hídon, így szembenézhetett az utolsó négy állítással. Nagy volt a tét, hiszen ha jól választ, hazaviheti az 5 millió forintos nyereményt. A játék utolsó pontján azonban még élhetett egy lehetőséggel, amivel plusz esélyt adott magának a győzelemre.

Az ugrás hivatalos oldala: rtl.hu/az-ugras

SOCIAL MEDIA