Díjazták a szépségmárka nőkért folytatott küzdelmét

Hírek Kiemelt

A 2010-ben megalakult Emberi Méltóság Tanácsa évről évre Emberi Méltóságért kitüntetéssel díjazza azokat a személyeket, akik munkájuk és hivatásuk gyakorlása mellett jelentős közéleti tevékenységet végeznek, elkötelezik magukat az emberi jogok, az egyenlő méltóság védelme mellett, az esélyteremtés területén kiemelkedő eredményeket érnek el.

 

A díj emellett a kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem elleni küzdelem jegyében szervezett nagy hatású aktivitások elismeréseként is adományozható. Idén először a tanács nem csak magánszemélyeket, hanem vállalatokat is díjazott, így nyerte el elsőként az AVON, a kapcsolati erőszak megfékezésének elhivatott támogatója ezt a nagybecsű elismerést, amelyet a nők elleni erőszak megszüntetésének november 25-i világnapjához kapcsolódóan vehetett át a vállalat.

„Sok-sok éve harcolunk elkötelezetten azért, hogy minden nő biztonságban élhessen. Hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Emberi Méltóságért díjjal ismerték el sokéves erőfeszítéseinket. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy társadalmi tevékenységeink nem jöhetnének létre Tanácsadói közösségünk odaadó munkája nélkül. Az egész vállalat nevében köszönöm Nekik fáradozásaikat, valamint partnerünknek, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek a jelölést” – nyilatkozta Olasz Henrietta, az AVON Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

SOCIAL MEDIA