A Válogatóval folytatódik A Konyhafőnök

Kiemelt Tejszínhub

Már a Casting adások alatt is mindenki megkapta a magáét, a fesztiválhangulat pedig tovább fokozódik! 39 versenyző jutott be a Válogató három napjára. Közülük kerül ki az az egy versenyző, aki megnyeri A Konyhafőnök címet és az ezzel járó 10 millió forintot. A zsűri továbbra is szigorú szemmel nézi a szakácspalántákat, nem kímélnek senkit!

 

A Casting második adásában Armando, a venezuelai versenyző nem bírta visszatartani a könnyeit, amikor meglátta, milyen meglepetést tartogatott neki Zé: 5 év után A Konyhafőnök stúdiójában találkozott először édesanyjával!

A versenyző öt év után a Konyhafőnökben láthatta újra az édesanyját

 

A ValóVilág powered by Big Brother 9. szériájának győztese, VV Zsuzsu pedig azért jelentkezett a versenybe, hogy megmutathassa végre, ő tud főzni. A zsűri szerint még rengeteget kell tanulnia, hogy bebizonyíthassa igazát.

VV Zsuzsu könnyek között állt a zsűri elé

 

Lőrincz Erik, a Love Island párkereső valóságshow szereplője legfőképp magának szeretne bizonyítani a versenyben, de azt a lehetőséget sem vetette el, hogy főzés közben találja meg az igazit.

Love Island Erik a Konyhafőnökben keresi a szerelmet?

 

Visváder Tamás üzletembert azonnal felismerte Zé, ugyanis a gasztro reality első évadában már szerencsét próbált a konyhában, csakhogy akkor az első héten kiesett. Tamás feleségével, Palácsik Lillával érkezett a castingra, és csak egy vágya van: bebizonyítani a séfeknek, hogy itt a helye.

Visváder Tamás nem barátkozni jött A Konyhafőnökbe!

SOCIAL MEDIA