A Konyhafőnök: lángolt a konyha

Kiemelt Tejszínhub

A Válogató második napján A Konyhafőnök történetének eddigi legnagyobb lángjai csaptak fel. Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos egy tojásheggyel és egy féldisznóval készült a Castingon túljutó, újabb 13 versenyző „ellen”.

 

Az első feladatban tésztaételt kellett villantaniuk a versenyzőknek, a tojás rendelkezésre állt, a Piactéren a versenyzők azonban nem találhattak húst: egy kifejezetten vegetáriánus tésztaétel elkészítése volt a feladvány.

Aki azonban húsra vágyott, nem várt hiába, a második feladatban a versenyzők félbe vágott, kibelezett disznókkal néztek szembe. A féldisznóból kellett főételt készíteni, olyan egyéb disznóságokkal kiegészítve, mint sertésbél, abált szív vagy például sertésfül.

Az egyik versenyző, Gulyás Debóra, nagy igyekezetében azonban A Konyhafőnök eddigi legnagyobb lángjával égette a serpenyőt! A tűzesetet összességében egy konyharuha, egy étel és Debóra versenye bánta. Hárman estek ki a Válogató második napján is, újabb 10 versenyző pedig továbbjutott a Tábor hetére.

 

Lángok csaptak fel a Konyhafőnök konyhájában.

 

A stúdióban megfagyott a levegő: Ákos hajszálat talált az egyik tányéron.

 

Rácz Jenő Debórának: „Az a baj a raguddal, hogy összehúzza az ember összes lyukát!”

 

SOCIAL MEDIA