A Konyhafőnök: testvérharc a középdöntőben

Kiemelt Tejszínhub

A pirosak és a kékek újabb összecsapása zajlott le az elődöntő harmadik napján. Zé pedig új szerepkörben mutatkozott be: hentes lett a népszerű vloggerből.

 

A Konyhafőnök történetében először fordult elő, hogy egy feladat során egy testvérpár tagjai lettek a konyhafőnökök! A kékeknél Cserepes Alex, a pirosaknál Cserepes Ádám húzta ki a legnagyobb tésztát, így ők dirigálhattak csapattársaiknak. A „derby” alapanyagai: bivalysteak és bivaly mozzarella, egy előétel és egy főétel, három-három tányéron, mindezek tökéletes, éttermi minőségben tálalva. Zé és a Michelin-csillagos séfek véleménye alapján a győztes pedig a piros csapat lett, Ádám vezetésével.

A második főzésre megnyílt Fördős Zé hús- és hentesáru kereskedése. Csirkefarhát, csirkeláb, pulykanyak, liba, sertés és marha is akadt a pultban. A csapatok maguk választhatták ki a mennyiséget és az alapanyagokat is, amivel dolgozni kívántak. De Zé itt nem állt meg. Egy pillanat alatt fagyott meg a hangulat, amikor egy fagyasztó is előkerült, ahonnan csapatonként végül két mélyhűtött termék olvadt ki a pultokon. A pirosak ezen a ponton dönthettek: friss zöldségek vagy a kékek hátráltatása, akiknek így nem csak előételt és főételt, de egy desszertet is készíteniük kellett.

De maradt még hozzávaló a hentesnél és a fagyasztóban is… Több sem kellett Zének, Sárközi Ákost és Rácz Jenőt újra beállította főzni! Akiknek ráadásul 30 perccel kevesebb idő állt rendelkezésükre! Fagyasztott pizzából éttermi tányér? A Konyhafőnök séfjei most is bizonyítottak.

 

Fagyasztott pizzából éttermi tányér? A séfek megcsinálták!

 

Ádám: „Ágota, ha nem sikerül elfogadni, ki a séf, nem leszünk jóban!”

 

SOCIAL MEDIA