A Konyhafőnök: párosával dolgoztak a kékek

Kiemelt Tejszínhub

Ha csütörtök, akkor csapatfőzés! Múlt hét után most is kiderült, ki az, aki képes és tud csapatban, akár konyhafőnökként együtt dolgozni társával. Ahogy az előző héten Rácz Jenő csapatánál, most Sárközi Ákosénál is a legjobban teljesítő páros párbajon mérte össze tudását, hogy kiderüljön ki az, aki egyenes ágon juthat be a középdöntőbe! Ugyanakkor a leggyengébben teljesítő páros tagjai is összecsaptak: közülük egy távozott a versenyből!

 

Most is a zsűri osztotta be a csapatokat. Alex és Krisztián, Edit és Armando, Orsi és Máté, Kinga és János alkottak párokat és álltak neki a csapatfőzés napjának.

Az első főzés alkalmával a cloche-ok alatt sajtos meglepetés rejtőzött a versenyzőknek: Rácz Jenőnél egy qiuche lorraine, Fördős Zénél egy „csodás” sajtszuflé, Sárközi Ákosnál pedig sajttal töltött arancinik „gurultak elő”.  Kilenc sajttal töltött arancini, 3 sajtszuflé, 3 quiche elkészítése volt a feladat. Fördős Zé csengője újra akcióba lendült!

A második feladatban az édességeké volt a főszerep. Rácz Jenő előtt egy muffin, Fördős Zé előtt egy panna cotta, Sárközi Ákos előtt pedig egy mignon hevert. 6 darab felturbózott muffin, 3 panna cotta, 6 mignon elkészítése volt a cél. Az édességek receptjei 10 percre a kékeknél maradhattak, Alex és Krisztián pedig hátráltathatott egy párost. Ez egy 5 perces angol teázás volt Zével, amíg a kiválasztott versenyzők nem nyúlhatnak semmihez. Ezt a rögtönzött társasági életet Orsi és Máté „nyerte meg”.

Pénteken megkezdődik az utolsó küzdelem a középdöntőbe kerülésért.

 

Káromkodás és balhék: nem indultak jól a csapatfőzések

 

Edit férfivá avatta Armandót?

 

Orsi víz alá nyomta volna Mátét főzés közben!

 

Nemcsak a zsűri lett rosszul a süti kóstoláson…

 

SOCIAL MEDIA