A Konyhafőnök: folytatódott a Tábor hete

Kiemelt Tejszínhub

Kőkemény kiképzőtiszt nélkül nem elképzelhető egy Tábor: Baranyai Péter desszert séf az első feladatban egy képzeletbeli vadászatra hívta a versenyzőket, ráadásul egy szimultán főzéssel kellett bizonyítani a rátermettséget. A rendkívül összetett feladat sokaknak okozott meglepetést, többen lemaradtak, nehezen, vagy egyáltalán nem tudták behozni lemaradásukat. A kóstolás során a zsűri és a kiképző séf nem kímélte a versenyzőket, a gyengén teljesítők kőkemény kritikákat kaptak! Mindenki megkapta a magáét, volt, akinél a mécses is eltört.

 

A második feladatban újra Herczeg Zoltán, kiképzőtiszt érkezett a versenyzőkhöz. Mindenkinek újra fel kellett kötni a kötényt! Két alapanyagot hozott a Tábor második napjára: libamáj és mangalica tarja. A feladat az alapanyagok feldolgozása volt, úgy, hogy a kiképzőtiszt ne „küldje vissza” a tányérokat a konyhába. Tippeket is kaptak a versenyzők az elkészítéshez, kivéve egy valaki, aki hátráltatás áldozatává vált.

Szerdán, a Tábor utolsó napján újabb kiképzőtiszt érkezik, hogy megnehezítse a szakácspalánták dolgát. Aki bekerül a kötényszerző napok egyikére, csak abban reménykedhet, hogy valamelyik séf beválogatja majd a csapatába. Ez a fesztivál nem marad el!

 

Az egyik versenyző csalással próbált továbbjutni?

 

Döntős feladat már a Táborban!

 

Meglepetés: új „versenyző” szállt be a versenybe?

 

SOCIAL MEDIA