A Konyhafőnök: elkezdődött Sárközi Ákos elődöntős hete

Kiemelt Tejszínhub

A Michelin-csillagos séf nem kíméli versenyzőit, de mentorként is helytáll a héten. Exkluzív alapanyagok, különleges feladatok várnak a kék kötényesekre, tét a középdöntőbe jutás, majd A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint.

 

A Konyhafőnök történetében soha nem volt még ilyen alapanyag, mint az első feladatban. A Csendes-óceánból érkezett barracudáknak már a felismerése is problémát okozott a versenyzőknek. Párosával dolgozhatták fel az értékes ragadozó halakat, a sorrendet a jól bevált „ki húzza a rövidebbet” alapon döntötték el. Szeghalmi Orsolya barracuda-tányérjával olyat tett Rácz Jenő, amit még senkiével: az egészet a kukába dobta!

„Mindenki vánszorog ebben a rohadt konyhában!” –  Sárközi Ákos teljesen kiborult, mert a második feladatba a versenyzői alacsony energiaszinten vetették bele magukat – a séf lazacos főztjét kellett volna tökéletesen lemásolniuk.

A hét minden napján egy kék versenyző búcsúzik a Konyhafőnök konyhájától, így a hét végére összeáll Sárközi Ákos 6 főből álló középdöntős csapata.

 

Jenő kóstolás nélkül dobta ki Orsi tányérját a kukába

Ákos: „Mindenki vánszorog ebben a rohadt konyhában”

 

Jenő Editnek: „Úgy érzem, képes lennék szerelembe esni!”

 

SOCIAL MEDIA