Kalandpályával várta látogatóit októberben az Árkád bevásárlóközpont

Inspiráció

Rendhagyó akciót hirdetett október elején az Örs vezér terén található Árkád. A bevásárlóközpont területén ugyanis egy ingyenesen kipróbálható mini akadálypályát állítottak fel, amelyet az utolsó hétvégén versenyek zártak le, ahol a legjobban szereplők értékes nyereményekért küzdhettek. A nevezés minden kategóriában ingyenes volt, a nyeremények összértéke pedig elérte a 3 millió forintot.

Az Árkád Challenge kalandpálya szervezésében és kommunikációjában a Mediator segítette a bevásárlóközpontot. Az ügynökség feladata volt az esemény megszervezése, kezdve a kalandpálya kitalálásától és felépítésétől egészen a záró versenyek megszervezéséig. Emellett a Mediator volt felelős az esemény kreatív koncepciójának a kidolgozásért és kivitelezéséért, valamint az Árkád Challenge teljes körű promóciójáért, beleértve a médiatervezést, a social és influencer kommunikációt, valamint a PR-feladatokat is.

„Nagyon örültünk, hogy segíthettük az Árkádot a teljes rendezvény megvalósításában. A Challenge egy olyan komplex feladat volt, amelynek szervezésében és kommunikációjában a Mediator minden részlege részt vett, így valóban full-service szolgáltatást tudunk nyújtani az Árkádnak” – mondta Biró László, a Mediator cégvezetője.

A pálya felállításával a bevásárlóközpont célja az volt, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sportról és egészséges életmódról ősszel sem szabad elfeledkezni. Ennek jegyében a pálya megnyitásánál olyan ismert emberek vettek részt, akik életében a sport kiemelt szerepet kap, így ott volt Katus Attila fitneszvilágbajnok, Knoch Viktor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, valamint a BioTechUSA két szponzorált versenyzője, Szabó Melinda és Magosi Zsombor is. Emellett olyan ismert influencerek is a kezdeményezés mellé álltak, mint Debreczeni Dóra, Gökler Kriszti, Kovács Ramóna, Pfalzer Dániel és Rubint Rella.

A tíz napon keresztül kipróbálható akadálypályán közel ezer jelentkező ment végig. Az Árkád Challenge utolsó hétvégéjén versenyekkel várták a bátor jelentkezőket. Ezekre ingyenesen lehetett jelentkezni egy erre a célra létrehozott oldalon. Külön nevezhettek a környékbeli iskolák, edzőtermek, a bátrabbak pedig egyénileg is megmérettethették magukat. A legjobbak pedig minden kategóriában értékes nyereményeket kapnak, amelyeket az Árkád, a BioTechUSA valamint a bevásárlóközpont egyes üzletei biztosítanak. A versenyek összdíjazása elérte a 3 millió forintot. Az Árkád azt is fontosnak tartotta, hogy az iskolások figyelmét is felhívják a sportolás fontosságára, így nekik is szerveztek versenyeket. Ezek korosztályonként (12–14 évesek, valamint 14–18 évesek) kerültek megrendezésre, külön a lányoknak, a fiúknak és a vegyes csapatoknak. Mind a hat kategóriában a legjobb csapat 100 ezer forint értékű sportszerutalványt kapott. A nagy sikerre való tekintettel a bevásárlóközpont jövőre ismét elindítja majd az Árkád Challenge kihívást.

SOCIAL MEDIA