Szekeres Tamás a sportal.hu új megbízott főszerkesztője

Karrier Kiemelt

Változik a sportal.hu szerkesztőségének tartalmi irányítása: a jelenlegi főszerkesztő, Kecskés István távozik a sportal.hu-tól, feladatait Szekeres Tamás vezető szerkesztő veszi át április 25-től megbízott főszerkesztőként.

 

A sportal.hu 2022 októberében indult azzal a céllal, hogy a magyar sportrajongók vezető sportmédia-platformjává váljon. Mindössze tizennyolc hónap elteltével a sportal.hu már a leglátogatottabb hazai sportmédiumok élmezőnyében teljesít, havonta több mint másfél millió olvasót ér el átlagosan.

Robin Lingg, a Ringier Sports Media Group igazgatóságának elnöke így fogalmazott: „Másfél évvel ezelőtti indulása óta a sportal.hu nemcsak felhelyezte magát a magyar sportmédia térképére, de egyike lett a leggyakrabban látogatott sport tematikájú híroldalaknak is, és remek szakemberekből álló szerkesztőséget tudhat a magáénak. A csapat felépítéséért és az eddig elért eredményekért köszönet illeti Kecskés István főszerkesztőt. Feladatait most Szekeres Tamás veszi át, aki megbízott főszerkesztőként biztosítja a szakmai munka folytonosságát. A Ringier Sports Media Group stratégiájának megfelelően a célunk az, hogy a sportal.hu márka az egyik meghatározó digitális szolgáltató legyen a magyar sportmédia világában.”

Szekeres Tamás már a Sportal „kezdőcsapatának” is tagja volt a 2022 októberi induláskor. Az elismert sportújságíró negyvenéves szakmai karriert tudhat magáénak, az elmúlt évtizedekben több nyomtatott és online kiadvány főszerkesztői feladatait is ellátta: 2000 és 2005 között a Nemzeti Sport napilap és az nso.hu szerkesztőségét vezette, előtte a Vasárnapi Blikk, később pedig a Bors főszerkesztői pozícióját is betöltötte. Mielőtt a Sportal.hu-hoz igazolt, több évig a Blikk mellékleteit szerkesztette.

 

SOCIAL MEDIA