The Voice: Ismét hárman búcsúztak

Tejszínhub

A The Voice harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk. A tét a Fináléba jutás volt, amiért hatalmas harc folyt. Végül Virág Timóteus, Fóris Szonja és Galambos Péter számára véget ért a The Voice.

 

A The Voice versenyzői, a harmadik élő showban már két produkcióval léptek a közönség és a coachok elé. Az első körben mind a hat versenyző előadta a produkcióját és közben a nézők az RTL.hu applikácóban és a szavazas.rtl.hu oldalon, valamint sms-ben dönthettek arról, kiket szeretnének látni a második fordulóban. Az első fordulóban a legkevesebb szavazatot Virág Timóteus kapta, így ő búcsúzott a The Voice-tól.

 

Könnyek között búcsúzott a The Voice elődöntőjének első kiesője

Curtisnek nem maradt versenyzője a Fináléra, de biztos benne, hogy továbbra is segíteni fogja Virág Timóteus munkáját, akiért minden egyes élő show előtt és alatt nagyon izgult. Timóteus megkönnyezte a kiesés utáni pillanatokat, de hálás volt és köszönetet mondott mind a négy coachnak és a családjának is.

 

Fóris Szonjának nem csak a mindennapjait, az életét is megváltoztatta a The Voice

Fóris Szonja szeret táncolni, kikapcsolja a mozgás és Trokán Nóri is arra biztatja, hogy jobban járja be a színpadot, amire a harmadik élő show alatt megkapta a lehetőséget.

 

Curtis Galambos Petinek: Lentről indultunk nagyon, de aztán megérkezett az egész rendezvény

Ha egy szál gitárral áll fenn valaki a színpadon, az Curtisnek általában vándortábort és tábortüzet jelent, ennek ellenére úgy gondolja, jól építkezett a dal és gratulált Galambos Petinek a saját szerzeményhez. Manuel nem tudott belekötni az Ott marad című dalba, mert szerinte önazonos volt és szép. Miklósa Erika félelmet látott a versenyző szemében, erre azonban szerinte semmi oka nincs, mert olyan sokat tud adni az embereknek, hogy cseppet sem kell aggódnia.

SOCIAL MEDIA