Szerdán nyit a Márkamonitor FMCG-konferenciája

Hírek Kiemelt

A Márkamonitor szerkesztősége idén is megrendezi a Branding/rebranding az FMCG-szektorban című konferenciát. A tavalyi, nagy sikerű rendezvény után 2024-ben is áttekintjük, mire koncentrálnak ma a márkaépítők, hogy működik a branding a gyakorlatban.

 

A programban benne lesznek olyan nagy múltú márkák, mint a Persil, a Schwarzkopf, a Baba, a Dove, a Borsodi, a Johnnie Walker, a Coca-Cola, a Coors, és olyan feltörekvők, mint az Absolute Live, a ToTu vagy a Mix Your Nature. A márkatulajdonosok mellett meghatározó kutatók, tanácsadók, szolgáltatók segítenek kontextusba helyezni a kampányokat, és ott lesznek a nagy kereskedelmi láncok, a SPAR, az ALDI a PENNY képviselői is.

Az egész napos rendezvényt egy ügynökségi kerekasztal zárja, amelynek résztvevői – meghatározó ügynökségek stratégiai vezetői – azt a kérdést vitatják meg, hogyan alakulhat a hosszú távú gondolkodás, a márkaépítés jövője, ha a jelenlegihez hasonló tempóban erodálódnak a vállalatok marketingköltségei és nő a performansz kampányok szerepe.

A részletes program itt érhető el.

SOCIAL MEDIA