Péterfy Bori, Hajós András és Michelisz Norbert is díjat kapott az InStyleMen Of The Year gáláján

Hírek

Összesen nyolc kategóriában állított jelölteket a szerkesztőség, a végső sorrendről azonban a több mint 20 ezer szavazó döntött. Az InStyle Men elsősorban olyan kategóriákat álmodott meg, amelyben inspiráló életművek bontakozhattak ki az élet különböző területeiről. 

 

Az üzleti vizionáriusokat díjazó Álomépítők kategóriában Balogh Levente győzedelmeskedett.

A Belevaló kategóriába olyan multitalentumok kerültek, akik mindig képesek voltak új oldalukról is megmutatkozni, bármihez fogtak, abban kiemelkedőt alkottak. Közülük Vályi István “Pista” kapta a legtöbb szavazatot. 

Az Értékteremtő kategóriában Hajós András és Jeli András a Dalfutár atyjaiként érdemelték ki a publikum bizalmát.

Jeli András és Hajós András

Az Ikon kategóriában azokat a szakembereket jelölték, akik generációkon átívelő hatást váltottak ki. Közülük a világhírű szülész-nőgyógyász professzor, Kaáli Nagy Géza kapta meg a díjat. 

A Példakép kategória jelöltjei hitelesen és magas színvonalon űzik azt, amiben igazán jók. Ebben a kategóriában a túraautó világbajnok, Michelisz Norbert lett a győztes. 

A Selfmade kategória jelöltjei mind a tehetségükre és szorgalmukra támaszkodva, saját erőből jutottak fel a csúcsra. Közülük az ország egyik legismertebb fotósa, Nánási Pál kapta az elismerést.

Az InStyle Men napjaink történetmesélőit, az online tartalomgyártókat is díjazta. A Social kategóriában a közösségi felületek tudatos és minőségi felhasználásáért Kovács Gellért (Filmszerész) nyerte el a díjat.  

A Múzsa kategóriában azokat a nőket jelölték, akik tehetségüknek és munkájuknak köszönhetően saját területükön kiemelkedő szerepet töltenek be. A jelölést végül Péterfy Bori váltotta díjra.

Péterfy Bori

Az Instyle Men a Marquard Group Hungary prémium kiadványaként idén mutatkozott be a magyar piacon. A magazin tartalmai 100%-ban hazai gyártásúak.

„InStyle Men – Nyomot hagy a világban – ez a mottónk, és csupa olyan embert jelöltünk, díjaztunk, akik valóban maradandót alkottak. Életművük, személyes történetük sok szempontból inspiráló. A jövőben is az motivál bennünket, hogy minél több emberi sztorit osszunk meg olvasóinkkal és bemutassuk a legizgalmasabb pályafutásokat” – mondta el Zomborácz Iván, az InStyle Men főszerkesztője.

 

SOCIAL MEDIA