Jön az InStyleMen Of The Year – íme, a jelöltek!

Hírek

2023 novemberében érkezik Magyarország legújabb férfimagazinjának első exkluzív díjátadó gálája. Az InStyleMen of the Year olyan embereket ismer el, akik személyes történetükkel, tehetségükkel, kitartásukkal maradandót és értékeset alkottak. A nyolc kategóriában díjazzák többek között a self-made férfiakat, az ikonokat, az álomépítőket és a női múzsákat is.

 

  

Az InstyleMen 2023-ban életre kelti legújabb, exkluzív díjátadóját, a Men of the Yeart. Ahogyan az InStyle tartalmaiban, itt is a személyes történeteken van a hangsúly. A szerkesztőség olyan kategóriákat álmodott meg, amelyben inspiráló életművek mutatkoznak be különböző területekről.

Az Instyle Men a Marquard Group Hungary prémium kiadványaként idén mutatkozott be a magyar piacon, hogy hiánypótló jelleggel értékes, exkluzív és minőségi tartalmakat kínáljon a tudatos, világra nyitott és tájékozott közönségnek. Erről szól a brand mottója is: Instyle Men – Nyomot hagy a világban. Az Instyle Men tartalmai 100%-ban hazai gyártásúak.

Az InStyleMen of the Year novemberi gáláján az Ikon kategóriában olyan embereket díjaznak, akik életművükkel a saját területükön kiemelkedőt alkottak és munkájukkal generációkon átívelő hatást értek el. Jelöltek: Csányi Vilmos, Kaáli Nagy Géza, Kiss Gergely, Talmácsi Gábor. 

Az Értékteremtő kategóriában azokat jelölték, akik munkásságukkal nemcsak szórakoztatnak, hanem valódi társadalmi értéket is teremtenek. Jelöltek: Császi Ádám, Hajós András és Jeli András, Jászberényi Gábor és Gulyás Hermann Sándor, Kürti Gábor “Kükü”, Pál Ferenc.

A Social kategória azoké a tartalomgyártóké, akik jó érzékkel és tudatosan használják a közösségi felületeket és minőségi tartalmat közvetítenek közönségük felé. Jelöltek: Kovács Gellért (Filmszerész), Kroneraff István (Becsületesnepper), Ljasuk Dimitry, Turai Barna.

Az Álomépítők kategóriában azokat ismerik el, akik nem egy megszokott üzleti-kereskedelmi modellben gondolkotak, hanema víziójukat valósították meg, akár lemondások árán is: Jelöltek: Balogh Levente, Eőri Botond, Gerendai Károly, Jancsa Jani, Zsendovits Ábel. 

A Selfmade kategória jelöltjei kizárólag a tehetségükre és fáradhatatlan szorgalmukra támaszkodva, saját erőből jutottak fel a csúcsra. Jelöltek: Fördős Zé, Kiss Norbi, Nánási Pál, Takács Ákos, Vályi Bence (Tetovált Asztalos).

A Példakép kategória jelöltjei markánsan, kitartóan és hitelesen képviselnek egy-egy irányzatot, stílust, illetve az ahhoz tartozó életmódot. Jelöltek: Ivan & The Parazol, Michelisz Norbert, Miki357, Trellay Levi.

A Belevaló kategóriába igazi multitalentumok kerültek, akik több területen is megmutatták már tehetségüket és kiemelkedőt alkottak. Jelöltek: Csorba Lóci, Nyáry Krisztián, Riger János, Vályi István “Pista”.

A Múzsa kategóriában azokat a nőket díjazzák, akik a saját területükön kiemelkedő szerepet töltenek be tehetségüknek és kitartó munkájuknak köszönhetően. Jelöltek: Dobó Kata, Kozák Luca, Péterfy Bori, Vas Kata Blanka.

„Amikor elindítottuk az InStyle Ment, a visszajelzésekből rögtön éreztük, hogy komoly igény mutatkozik a színvonalas tartalmakra, print és online formában egyaránt. Sok az olyan igényes férfi, aki szeretne tudatos döntéseket hozni az életében.  A jelöltek is ilyen emberek, életútjuk, kitartásuk kreativitásuk inspirálóan hathat másokra is. Fontosnak tartottuk, hogy ne egy adott terület képviselőit versenyeztessük meg egymással, hanem olyan embereket, akik más-más világban, mégis hasonló utat jártak be” – mondta el Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary ügyvezető igazgatója.

Az InStyleMen of the Year díjakat novemberben adják át exkluzív gála keretei között, a jelölteket a szerkesztőség állította, ám a kitüntetésekről a közönség dönt. A jelöltekre ezen a linken lehet szavazni.

 

SOCIAL MEDIA