Mucsi Zoltán szerepel az InStyle Men első számának címlapján

Hírek

Megjelent a Marquard Group Hungary új prémium kiadványa, amelynek első címlapján Mucsi Zoltán szerepel. A színészről exkluzív és különleges fotósorozat is készült. Mucsi a lapnak adott nagyinterjúban elárulta, hogy vágyik-e a nyugdíjas életre és milyen a kapcsolata a védjegyévé vált káromkodással. Mellette több másik különböző korú és karakterű sikeres férfival, Fördős Zével, Frohner Fecóval, Balogh Leventével és a Last of Us sorozatból ismert Troy Bakerrel is beszélgettek a lap szerzői.

 

Az interjúk és portréanyagok mellett az InStyle Men bemutatja az év legérdekesebb autóját, a magyar alvilág aranykorát, úti célokat javasol, segít eligazodni a rumok és a karórák világában, valamint hasznos tippeket kínál a gasztronómia, öltözködés, stílus és szórakoztatás területén.

Az InStyle Men a tudatos, aktív, érdeklődő, tájékozott férfiaknak szól, azoknak, akik szeretnek az élet minden területén megalapozott döntéseket hozni, magas igényeket támasztanak magukkal és másokkal szemben.

„Azt a célt tűztük ki, hogy duplán segítsük olvasóinkat szabadidejük hasznos eltöltésében. Először, amikor elolvassák a magazinunkat, másodjára pedig akkor, amikor az információk alapján hoznak döntéseket. Bízom benne, hogy az InStyle Men oldalain mindenki megtalálja a számára érdekes témákat, sőt, felfedez magának újakat. Lehet, hogy nehéz évünk lesz, de ez nem jelenti azt, hogy meg se próbáljuk magunkat jól érezni!” – mondta el Zomborácz Iván, az InStyle Men főszerkesztője.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a világ vezető stílusmagazinja, az InStyle, az idén a 25. születésnapját ünneplő JOY, a világ legismertebb futómagazinja, a Runner’s World és a hazai fejlesztésű ÉVA mellett most egy újabb értékes prémium terméket köszönthetünk a portfóliónkban. Az InStyle Mennel együtt férfias energiák érkeznek meg a Marquard világába. Biztos vagyok benne, hogy olvasóink és partnereink is értékelik majd, hogy immáron még szélesebb spektrumot fedünk le az igényes termékekre vágyó fogyasztók piacán” – mondta el Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary ügyvezető igazgatója.

Az InStyle Men print verziójából 2023-ban kettő lapszám jelenik meg, a magazin online kiadása a www.instylemen.hu oldalon követhető.

 

SOCIAL MEDIA