A Marquard Group Hungary új márkát vezet be a magyar piacon

Hírek Kiemelt

Az új kiadvány nemzetközi hátterű ugyan, azonban 100%-ban saját gyártású, és célzottan a hazai közönséghez szól. A szerkesztőséghez több elismert szakember is csatlakozott.

 

A már elérhető instylemen.hu mellett a március 30-án rajtoló print InStyle Men főszerkesztője Zomborácz Iván, tartalomigazgatóként pedig Alberti Petra felügyeli a szerkesztőség munkáját. Zomborácz Iván komoly tapasztalattal rendelkezik a minőségi tartalomgyártás területén, a szakember legutóbb a Totalcar.hu főszerkesztőjeként dolgozott.

Zomborácz Iván

Az InStyle Men a tudatos, aktív, érdeklődő, tájékozott férfiaknak szól – könnyed hangnemben. Azoknak, akik szeretnek az élet minden területén megalapozott döntéseket hozni, magas igényeket támasztanak magukkal és másokkal szemben, valamint hiteles hírforrásokból tájékozódnak. A szerkesztőség munkáját szakértők és profi újságírók segítik.

„Az InStyle Mennel kettős célunk van, egyfelől segíteni az olvasóinknak, hogy helyes döntést hozzanak, amikor a szabadidejük vagy a pénzük elköltéséről van szó, másrészt ugyanennyire fontos, hogy jó tartalmakat biztosítsunk azok számára, akik szimplán érdekes témákról szeretnének szórakoztató anyagokat olvasni, nézni, hallgatni, legyen szó utazásról, járművekről, technológiáról, gasztronómiáról, egészségről vagy lakberendezésről” – mondta el Zomborácz Iván.

 

A szerkesztőség az elmúlt hetekben több tapasztalt kollégával gazdagodott

Az InStyle Menhez igazolt Guld Péter, az egyik legjobb magyar motorsport szakíró és fotós, aki olasz, német, angol és finn lapoknak is rendszeresen szállít anyagokat. Az állandó szerzők sorát erősíti Ligetfalvi Viktor, ő az első magyar nyelvű online órás magazin alapítója. Lendvai Zsolt személyében az autós újságírás egyik legendás alakja érkezett az InStyle Menhez.

 „Az évek óta tartó digitális transzformációnak köszönhetően Magyarország egyik legsokoldalúbb médiacégévé váltunk. Minőségi tartalmainkat minden platformon és műfajban – online, print, podcast, videó, social media, app – elérhetik fogyasztóink. Fontos mérföldkő, hogy az exkluzív női portfólió mellett idén tavasszal elindítjuk a férfi divíziónkat is az InStyle Men, illetve InStylemen.hu debütálásával. Ezzel a hazai piac egyik legszínesebb és legösszetettebb prémium médiaportfólióját kínáljuk a követőinknek és partnereinknek” – nyilatkozta Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary ügyvezető igazgatója.

 

SOCIAL MEDIA