Ördög Nóra és Stohl András is visszatér az RTL képernyőjére

Tejszínhub

25 évvel ezelőtt indult az RTL magyarországi története. Most egy kétrészes, exkluzív sorozatban, igazi tévés legendákkal emlékeznek vissza az elmúlt negyed századra. Jelenlegi és egykori képernyős sztárok avatnak be régi kulisszatitkokba, de a nézők betekintést nyerhetnek legújabb történelmük mögé is.

 

A különleges adásokban együtt nosztalgiázhatunk többek között Erős Antóniával, Szellő Istvánnal, Barabás Évivel, Sebestyén Balázzsal, Istenes Bencével, Liluval, Friderikusz Sándorral, korábbi képernyősökkel, például Batiz Andrással, Ördög Nórával, Stohl Andrással, Jáksó Lászlóval, Erdélyi Mónikával, Kovács „Kokó” Istvánnal, legendás sorozataik emblematikus szereplőivel, mint például Fodor Zsókával, Csuja Imrével, Gálvölgyi Jánossal vagy akár Németh Kristóffal, de a nézők újra felidézhetnek közös emlékeket az X-Faktor egykori és jelenlegi mentoraival, A Konyhafőnök zsűrijével, Gáspár Győzikével és családjával is.

Velük együtt olyan legendás műsorokra emlékezhetünk vissza, mint például a Híradó első adása, az első Fókusz, a Reggeli hajnala, a Való Világ kezdete, az X-Faktor, a Csillag születik, a Barátok közt, a Mónika Show, majd a Balázs Show, a Győzike Show, a Celeb vagyok, ments ki innen!, A Konyhafőnök és még rengeteg közös, sikeres emlék.

Az RTL Sztori – 25 év 2 részben, október 23-án és október 30-án, 20:30-kor az RTL műsorán.

 

SOCIAL MEDIA